Skype online fara instalare

Skype for Web a devenit disponibil pentru toti utilizatorii, si ar trebui sa bucure pe cei, care in tot acest timp au cautat modalitati de a folosi skype «online» fara descarcarea si intalarea programului pe calculator – presupun ca sunt cei care lucreaza la birou, precum si utilizatorii dispozitivelor, pe care nu exista posibilitatea de a instala Skype.

Skype for Web functioneaza in browser, iar utilizatorul are posibilitatea de a efectua si primi apeluri, inclusiv video, adauga contacte, vedea istoricul de conversatii (inclusiv cel ce a fost scris in Skype obisnuit).

Accesarea Skype for Web

Pentru a accesa Skype online si a incepe comunicarea, doar deschide pagina web.skype.com in browserul tau (dupa cum am inteles, sunt suportate toate browserele moderne, asa ca n-ar trebui sa apara probleme).

Pe pagina specificata introdu numele de utilizator si parola Skype (sau datele contului Microsoft) si apasa butonul «Autentificare». In plus, chiar poti crea un cont nou de pe aceasta pagina.

Skype online fara instalare

Dupa autentificare se va deschide o fereastra simplificata, in comparatie cu versiunea pentru calculatoare, cu contactele tale, fereastra de mesaje, posibilitatea de a cauta contacte si editarea profilului tau.

Skype online fara instalare

Suplimentar, in partea de sus a ferestrei se va propune sa instalezi plug-in Skype pentru a lucra in browser cu apeluri voce si video (implicit doar mesaje text). Daca vei inchide notificarea, si apoi vei incerca sa efectuezi un apel pe Skype din browser, se va deschide o fereastra pe intregul ecran cu reamentirea de a instala plug-in-ul.

Skype online fara instalare

Nu mai stiu ce sa spun altceva despre utilizarea Skype online, se pare ca totul este clar si foarte simplu. Important ca functioneaza (desi in momentul scrierii articolului este versiunea beta) si acum poti cu adevarat sa te bucuri de conversatii pe Skype practic de oriunde si fara batai de cap.

3.9/5 - (7 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 1
  1. Mircea Serban

    incerc sa folosesc acum skypul online si video sper sa mearga trebuie sa dau un interviu video in Europa pentru un job.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.