Tipuri de jocuri cu ATV-uri

In caz ca vrei sa joci un joc de aventura online, jocurile cu atv-uri sunt ceea ce cauti. Asta deoarece aceste jocuri ofera mai multe avantaje jucatorului decat o fac celalalte jocuri online. Exista o diversitate destul de mare si in jocurile cu ATV-uri, diversitate care vizeaza atat scopul jocului cat si tipul acestuia.

Jocurile cu ATV-uri se impart in 2 mari categorii:

  • Jocuri cu atv-uri online
  • Jocuri pentru PC cu ATV-uri

Ambele categorii din cele enumerate mai sus sustin de asemenea mai multe ramuri. Desi in majoritatea jocurilor, totul se bazeaza pe intreceri si curse cu atv-uri, exista jocuri in care trebuie doar sa eviti obstacole, in altele trebuie doar sa alegi cea mai scurta cale pentru a ajunge la linia de sosire, iar in altele sa faci cat mai multe cascadorii pentru a aduna cat mai multe puncte.

Jocurile online cu ATV-uri se regasesc pe site-uri precum JocuricuMasini si pot fi jucate de oriunde. Fie ca esti la un prieten, fie ca esti la serviciu si nu prea ai ce face fie ca esti in metrou. Daca ai conexiune la internet te poti bucura pe deplin de aceste jocuri doar accesand site-uri care ofera jocuri cu atv-uri. Ele nu necesita instalare, nu necesita computere performante ci doar o conexiune la internet. Problema acestor jocuri o reprezinta faptul ca grafica nu este tocmai realista, fiind jocuri 2D, insa ele nu au fost create pentru a impresiona vizitatorul cu grafica HD, ci au fost create pentru a-l distra.

Jocurile cu ATV-uri pentru PC sunt mult mai diferite fata de cele din prima categorie. Acestea sunt create pentru a oferi vizitatorului si calitate, pe langa divertisment. Jocurile pentru PC au o grafica mult mai realistica si un control al autovehicului mult mai apropiat de realitate. Ele necesita instalare si nu pot fi jucate de pe orice dispozitiv conectat la internet. Problema acestor jocuri o reprezinta faptul ca in cele mai multe cazuri, pentru a le juca ai nevoie de un computer performant. Cu cat jocul este mai nou, cu atat iti va tebui un computer mai performant. Un mare avantaj al acestor jocuri cu atv-uri este faptul ca le poti juca online cu prietenii, toata actiunea desfasurandu-se la o calitate superioara primei categorii. Doar jocurile foarte vechi pentru PC au o grafica 2D, fiindca in rest ele vin cu o grafica 3D cu peisaje cat mai apropiate de realitate.

Una peste alta, fiecare tip de joc cu atv-uri are scopul sau. Cele online au fost create pentru a fi jucate timp de cateva minute, intr-o pauza la servici sau de copii care nu reusesc inca sa joace complicatele jocuri pe PC, iar jocurile video pentru PC au fost create pentru impatimiti, pentru gameri, pentru persoanele intre 12-20 de ani care au timpul si placerea de a juca aceste jocuri.

Atat jocurile cu atv-uri online cat si cele pentru PC au evoluat considerabil in ultima vreme, din ce in ce mai multi dezvoltatori de jocuri incercand sa-si faca loc in aceasta nisa. De cativa ani buni, jocurile cu ATV-uri au fost adaptate si pentru console precum Xbox sau Play Station, acest lucru prinzand foarte bine la public.

In concluzie, nu pot sa spun decat ca ambele tipuri de jocuri cu atv-uri merita incercate.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.