Viber pentru calculator

25

Am fost intrebat daca exista Viber pentru calculator si de unde poate fi descarcat.
Raspund: exista, chiar doua versiuni diferite, in functie de versiunea Windows instalata pe calculator si cu ce fel de aplicatii preferi sa lucrezi:

 • Viber pentru Windows 7 (aplicatia pentru desktop)
 • Viber pentru Windows 8.1 si 8 (aplicatia pentru noua interfata).

Ce sa alegi, tu decizi: eu personal prefer sa folosesc aplicatii pentru desktop, chiar daca lucrez si pe Windows 8.1 – parerea mea, sunt mult mai functionale in comparatie cu analogii «Metro», dar si sunt mai simple in utilizare, cand folosesti mouse-ul si tastatura pentru a lucra pe calculator.In acest articol iti voi arata de unde sa descarci Viber si despre instalarea fiecarei versiuni (deoarece exista unele nuante), iar cum se foloseste, cred ca stii deja, in orice caz nu este greu de inteles.

Viber pentru Windows 7 (aplicatia pentru desktop)

Viber pentru Windows 7 poti sa descarci gratuit de pe site-ul oficial http://viber.com.

Viber pentru calculator

Dupa instalare, in functie de, daca ai Viber pe telefon, va trebui sa te conectezi la contul tau (despre asta mai jos), sau sa creezi unul nou. Ca sa functioneze aplicatia pe Windows 7, neaparat trebuie sa ai Viber pe telefon (iOS, Android, WP, Blackberry). Sa instalezi Viber pe telefon poti de pe magazinul oficial al platformei telefonului, de exemplu de pe Google Play sau Apple AppStore.

Viber pentru calculator

Pentru a activa Viber pe calculator va trebui sa introduci numarul de telefon, sa primesti pe el codul de activare si sa introduci codul in aplicatie. Imediat dupa aceea aplicatia va porni cu toate contactele tale si functiile disponibile pentru comunicarea cu prietenii.

Instalarea Viber pe Windows 8 si 8.1

Precum si alte aplicatii pentru ecranul de start, Viber pentru Windows 8 poate fi descarcat din magazinul Windows. Doar intra in magazin (daca nu-l gasesti pe ecranul de start, foloseste cautarea sau lista tuturor aplicatiilor) si gaseste aplicatia dorita: de regula, se afla in lista aplicatiilor populare, iar daca nu – foloseste functia de cautare.

Viber pentru calculator

Dupa instalare vei fi intrebat daca aplicatia Viber este instalata pe telefon: ea trebuie sa fie instalata, si trebuie sa ai cont, altfel nu vei putea activa accesul la Viber de pe calculator.

Viber pentru calculator

Daca aplicatia este instalata pe telefon, introdu numarul de telefon si vei primi codul de activare. Dupa confirmare, se va deschide fereastra principala a aplicatiei cu lista contactelor tale.

Viber pentru calculator
5 (100%) 4 votes

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
DISTRIBUIȚI

25 COMENTARII

  • Raspunsul oficial celor de la Viber este: asigura-te ca pe telefon ai instalata cea mai recenta versiune Viber si apoi incearca iar sa parcurgi pasii de instalare pe calculator.

 1. Dupa ce isi face automat upgrade am o pagina alba de viber,doar cu nr de tel.Daca reinstalez versiunea veche merge,dar la repornirea calculatorului isi face upgrade automat si raman cu pagina alba de viber.Exista vreo solutie,sau trebuie de fiecare data reinstalat programul.Folosesc win7.Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

  • Din cauza ca programul actualizat are alt fel de cerinte. Adica, problema ta este placa video. Incearca sa actualizezi driverul de la placa video. In caz ca driverul video este actualizat la zi, singura solutie este sa cauti prin setari la Viber si sa debifezi actualizarea automata.

  • Foarte simplu, pana ce nu vei porni Viber pe telefon/tableta, nu vei putea primi codul, deoarece codul iti vine chiar in aplicati din telefon/tableta.

 2. De ce cind intru pe viber imi arata ca nu sunt pe sait si nu pot trimite nici primi mesaje, cum as putea rezolva problema aceasta fiind conectata la 3G internet?

 3. Daca am viber pe telefon, si instalez si pe pc, mesajele primite pe telefon se vad instantaneu si pe pc? Se vad simultan ? Sau se poate utiliza separat si nu in acelasi timp?!

 4. am descarcat de foarte multe ori vibeul pe telefon cu android.Il instalez si cind sa introdus codul de fiecare data e gresit.Primesc codul prin sms dupa care incerc sa il instalez si de fiecare data imi da ca codul e gresit.Il dezinstalez,apoi il instalez din doi si la activarea cu codul iar imi arata ca am introdus un cod gresit.Ce sa fac ca sa imi activez viberul daca tot imi arata de fiecare data ca codul e gresit?

 5. Buna…spunetimi va rog dac e posibil sa conectez viber la laptop fara telefon…deoarece viberul dat este peste hotare am doar numarul de mobil..dac sal instalez din nou in moldova acuma pers de peste hotare i se va deconecta viber…dar eu am nevoie sal conrctez la mine pe laptop fara stirea ei..sa fie si la mine si la ea conectat?ajutatima va rog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here