Viber pentru calculator

Am fost intrebat daca exista Viber pentru calculator si de unde poate fi descarcat.
Raspund: exista, chiar doua versiuni diferite, in functie de versiunea Windows instalata pe calculator si cu ce fel de aplicatii preferi sa lucrezi:

 • Viber pentru Windows 7 (aplicatia pentru desktop)
 • Viber pentru Windows 8.1 si 8 (aplicatia pentru noua interfata).

Ce sa alegi, tu decizi: eu personal prefer sa folosesc aplicatii pentru desktop, chiar daca lucrez si pe Windows 8.1 – parerea mea, sunt mult mai functionale in comparatie cu analogii «Metro», dar si sunt mai simple in utilizare, cand folosesti mouse-ul si tastatura pentru a lucra pe calculator.

In acest articol iti voi arata de unde sa descarci Viber si despre instalarea fiecarei versiuni (deoarece exista unele nuante), iar cum se foloseste, cred ca stii deja, in orice caz nu este greu de inteles.

Viber pentru Windows 7 (aplicatia pentru desktop)

Viber pentru Windows 7 poti sa descarci gratuit de pe site-ul oficial http://viber.com.

Viber pentru calculator

Dupa instalare, in functie de, daca ai Viber pe telefon, va trebui sa te conectezi la contul tau (despre asta mai jos), sau sa creezi unul nou. Ca sa functioneze aplicatia pe Windows 7, neaparat trebuie sa ai Viber pe telefon (iOS, Android, WP, Blackberry). Sa instalezi Viber pe telefon poti de pe magazinul oficial al platformei telefonului, de exemplu de pe Google Play sau Apple AppStore.

Viber pentru calculator

Pentru a activa Viber pe calculator va trebui sa introduci numarul de telefon, sa primesti pe el codul de activare si sa introduci codul in aplicatie. Imediat dupa aceea aplicatia va porni cu toate contactele tale si functiile disponibile pentru comunicarea cu prietenii.

Instalarea Viber pe Windows 8 si 8.1

Precum si alte aplicatii pentru ecranul de start, Viber pentru Windows 8 poate fi descarcat din magazinul Windows. Doar intra in magazin (daca nu-l gasesti pe ecranul de start, foloseste cautarea sau lista tuturor aplicatiilor) si gaseste aplicatia dorita: de regula, se afla in lista aplicatiilor populare, iar daca nu – foloseste functia de cautare.

Viber pentru calculator

Dupa instalare vei fi intrebat daca aplicatia Viber este instalata pe telefon: ea trebuie sa fie instalata, si trebuie sa ai cont, altfel nu vei putea activa accesul la Viber de pe calculator.

Viber pentru calculator

Daca aplicatia este instalata pe telefon, introdu numarul de telefon si vei primi codul de activare. Dupa confirmare, se va deschide fereastra principala a aplicatiei cu lista contactelor tale.

4.7/5 - (16 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 27
 1. Cosmin

  Sunt curios, in Windows 7 daca aplicatia nu e deschisa, va porni automat la primirea unei notificari asa cum e in windows 8 sau trebuie tinuta in permanenta deschisa?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Ma pui sa o instalez iar in Windows 7 ca sa aflu raspunsul :D

 2. alin

  incerc sa activez viber pe PC da nu imi merge…. introduc nr de telefon si ramane la stadiul de se conecteaza… ce trebuie sa fac?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Esti sigur ca ai instalat si activat Viber pe telefon?
   Sau, incearca sa instalezi aplicatia cu drepturi de administrator.

   1. cristina

    la mine chiar functioneaza bine pe telefon in schimb pe calculator nu pot sa-l conectez, ce trebue sa fac?

    1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

     Ai cumva antivirus instalat pe calculator? Verifica daca nu blocheaza antivirusul aplicatia instalata. Daca blocheaza – introdu Viber in lista de exceptii.

 3. plop

  ce fac daca am trimis de prea multe ori fara sa am wifi si acum cind incerc iarasi pai imi scrie ca viber-ul nu s-a putut activa?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Dupa trei incercari sistemul blocheaza temporar apelantul. Este o protectie impotriva spamului.

 4. gabriel

  Salut. mie imi da ca am introdus gresit codul si mesajul e acesta :
  There seems be an error activatin Viber on your devide. Please contact support
  http://suport.viber.com
  Ma poate ajuta cineva concret ce pot face?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Raspunsul oficial celor de la Viber este: asigura-te ca pe telefon ai instalata cea mai recenta versiune Viber si apoi incearca iar sa parcurgi pasii de instalare pe calculator.

 5. Dan

  Dupa ce isi face automat upgrade am o pagina alba de viber,doar cu nr de tel.Daca reinstalez versiunea veche merge,dar la repornirea calculatorului isi face upgrade automat si raman cu pagina alba de viber.Exista vreo solutie,sau trebuie de fiecare data reinstalat programul.Folosesc win7.Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Din cauza ca programul actualizat are alt fel de cerinte. Adica, problema ta este placa video. Incearca sa actualizezi driverul de la placa video. In caz ca driverul video este actualizat la zi, singura solutie este sa cauti prin setari la Viber si sa debifezi actualizarea automata.

 6. anonim

  cum pot sa imi instalez viber pe laptop k introduc numarul de tel si nu imi apare codul si nu stiu ce sa fac????????

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Foarte simplu, pana ce nu vei porni Viber pe telefon/tableta, nu vei putea primi codul, deoarece codul iti vine chiar in aplicati din telefon/tableta.

 7. anonim

  Suunt inregistrata pe viber de pe pc si telefon…mi-am schimbat nr..si vreau sa schimb si nr vechi pe nr nou la pc…cum sa fac asta?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Reistalarea, apoi introducerea noilor date.

 8. Dina

  De ce cind intru pe viber imi arata ca nu sunt pe sait si nu pot trimite nici primi mesaje, cum as putea rezolva problema aceasta fiind conectata la 3G internet?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Cel mai probabil s-a produs o eroare in timpul instalarii. Incearca sa reinstalezi Viber cu activarea completa a acestuia, ar trebui sa te ajute.

 9. Alex

  Daca am viber pe telefon, si instalez si pe pc, mesajele primite pe telefon se vad instantaneu si pe pc? Se vad simultan ? Sau se poate utiliza separat si nu in acelasi timp?!

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Da, se vad.

 10. Denis

  am descarcat de foarte multe ori vibeul pe telefon cu android.Il instalez si cind sa introdus codul de fiecare data e gresit.Primesc codul prin sms dupa care incerc sa il instalez si de fiecare data imi da ca codul e gresit.Il dezinstalez,apoi il instalez din doi si la activarea cu codul iar imi arata ca am introdus un cod gresit.Ce sa fac ca sa imi activez viberul daca tot imi arata de fiecare data ca codul e gresit?

 11. Dana

  salut mi-am descarcat vaiberu pe calculator pe un numar si acum vreau sa schimb numaru cum fac?

   

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Undeva prin setari – confidentialitate, dezactiveaza contul.
   Sau, reinstaleaza aplicatia.

 12. Kris

  Buna…spunetimi va rog dac e posibil sa conectez viber la laptop fara telefon…deoarece viberul dat este peste hotare am doar numarul de mobil..dac sal instalez din nou in moldova acuma pers de peste hotare i se va deconecta viber…dar eu am nevoie sal conrctez la mine pe laptop fara stirea ei..sa fie si la mine si la ea conectat?ajutatima va rog

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Nu e posibil.

 13. Marina

  Spuneti-mi va rog daca dezactivez viberu de pe computer, viberul din telefon nu se va dezactiva si el ?

  1. Alex (DeviceBox.ro) (author)

   Nu, nu se va dezactiva.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.