Ce este Facebook

0

In ciuda popularitatii sale la nivel mondial, multi utilizatori inca nu stiu ce este Facebook.

Facebook – este o resursa, o comunitate online gratuita si uneste oameni din intreaga lume. Initial, reteaua de socializare Facebook a fost destinata studentilor de la Universitatea Harvard, dar cu dezvoltarea sa, treptat a inceput sa atraga studenti si elevi din alte scoli. Astfel, reteaua sociala a devenit deshisa pentru toti utilizatorii de Internet. In toamna acestui an reteaua sociala Facebook a depasit bara de 1 miliard de utilizatori activi.

Astazi, de regula, aceasta retea sociala este folosita pentru cautari si diferite intalniri cu oameni interesanti, precum si pentru a fi mereu in contact si cat mai bine sa-ti cunosti prietenii. Resursa are o functionalitate extinsa pentru cautare, permitant utilizatorilor sa gaseasca unul pe altul, doar ca aceasta caracteristica necesita acordul utilizatorilor in scopul de a pastra confidentialitatea.

Alte elemente a acestei resurse includ posibilitatea de a incarca si partaja un numar nelimitat de fotografii, clipuri video, link-uri, precum si posibilitatea de a oferi cadou personalizat. Toate cele spuse mai sus fac din Facebook o retea unica si multifunctionala.

Profilurile cu informatii personale sunt o componenta principala a retelei, cu toate acestea, crearea de grupuri si diverse evenimente de asemenea are un rol important.

Aceste aspecte au facut din reteaua sociala Facebook una dintre cele mai de succes resurse de pe Internet.

Ce este Facebook
3 (60%) 2 votes

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here