De ce sunt jocurile cu Batman asa raspandite?

Batman este un erou al timpului, iar actiunile si aventurile sale sunt cunoscute si apreciate atat de copii cat si de adulti. Popularitatea sa a dus astfel la realizarea unor jocuri cu Batman care si ele se bucura de un adevarat succes in ziua de azi.

Ce tipuri de ocuri cu Batman exista?

Jocurile pentru PC si Console. Acestea sunt considerate a fi jocurile de ‘lux”. Deoarece vin cu o calitate grafica foarte buna si o poveste foarte interesanta. Majoritatea acestor jocuri trebuei patite pentru a putea fi jucate, insa de cele mai multe ori isi merita fiecare banut. Ultimul din multele lansate este Batman: Arkham Origins, ce a fost lansat in Octombrie 2013 si se bucura de un succes enorm. Este disponibil atat pentru PC, Play Station 3, Xbox 360, cat si pentru Wii U. Ca sa va faceti o idee asupra popularitatii acestui joc, ei bine, in prima zi s-au vandut peste 500 000 de copii. Facandu-l unul din cele mai vandute jocuri ale anului 2013.

Jocurile online. Acestea sunt niste joculete mai simplute si jucate in special de copilasi sau de persoanele care-si petrec prea mult timp in fata PC-ului in interes de serviciu…dar au pauze destul de lungi :) . Jocurile online cu Batman sunt de asemenea foarte populare, atat pentru faptul ca te poti bucura de ele gratuit, cat si pentru faptul ca sunt distractive.

Unde gasim cele mai interesante jocuri cu Batman?

Daca esti in cautarea unor jocuri cu Batman 3D online nu ar trebui sa iti fie greu deloc sa gasesti o serie intreaga de astfel de joculete. Site-uri precum Jocuricu.org iti pune la dispozitie nu doar jocuri cu Batman, ci si cu multi alti supereroi. Aici gasesti jocuri cu Batman pe motocicleta, Batman in actiune, joculete 3D etc…o adevarata diversitate de joculete. Daca acest site nu ti se pare destul de interesant, atunci o simpla cautare pe internet „jocuri online cu Batman” iti va returna o multime de rezultate…si ai de unde alege.

De ce iubesc copii jocurile cu Batman

Principalul motiv pentru care copii iubesc jocurile cu Batman este dat de faptul ca…sunt innebuniti dupa Batman si aventurile sale. Desenele animate si filmele care tot apar in ultima vreme la TV, il fac pe Batman sa fie unul din cei mai iubiti supereroi.

Copii sunt atrasi de computer in special datorita faptuluic a este o buna sursa de divertisment, iar joculetele cu Batman online sunt o sursa sigura si gratuita de distractie.

Chiar daca este bine sa ne mai si destindem din cand in cand beneficiind de aceste joculete, nu lasati copilul in fata PC-ului mai mult de 2-3 ore zi, caci pe termen lung s-ar putea sa ii dauneze.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.