Jocuri online cu Ben 10

Jocurile cu Ben 10 se incadreaza in categoria jocurilor online de actiune si aventura si este bazat in totalitate pe faimoasele desene animate cu acelasi nume. Inainte de a juca orice joc cu Ben 10 ar trebui sa stii niste lucruri de baza despre personaje si relatia dintre ei, asadar, voi face o mica lista cu principalele personaje si rolul lor in toata povestea:

-Benjamin Tennyson este caracterul principal cunoscut sub numele Ben. Acesta a gasit un obiect numit „omnitrix” care ii permite sa isi insuseasca puterile a 10 caractere cu super puteri.

-Gwendoly Tennyson cunoscuta sub numele Gwen este verisoara lui Ben si se regaseste in mai toate jocurile cu Ben 10.

Kevin – era initial un rival insa itnre timp s-a imprietenit cu Gwen si Ben. El are puterea de a absorbi materia solida.

Julie – este personajul pentru care Ben are o slabiciune.

Max – este bunicul lui Ben si Gwen si va avea o mare influenta in luptele pe care micii aventurieri le poarta cu extraterestrii.

Celor care le-au placut seria de desene animate cu Ben 10 cu siguranta vor fi atrasi si de jocurile cu Ben 10 ce se gasesc pe diverse site-uri web. Daca vrei sa te bucuri de celebrele jocuri cu Ben 10 atunci poti intra pe site-ul sursajocuri.com si vei avea de ales intre Ben 10 Power Splas, Ben si Atv-ul, Ben pe motocicleta, Ben si extraterestrii si multe alte serii de jocuri interactive si pline de actiune. Dintre toate jocurile cu Ben 10, cel mai apreciat printre copii este „Ben 10 si extraterestrii”, joc in care Ben experimenteaza tot felul de ipostaze si misuni, transformandu-se oricand era nevoie in unul din cei 10 extraterestri cu super puteri.

Grafica jocurilor cu Ben 10 online nu se compara cu grafica jocurilor pe PC, Xbox sau Play Station, insa usurinta cu care se poate juca completeaza acest lucru. Jocurile ce se joaca in browser intotdeauna vor avea o grafica mai slaba decat cele ce se instaleaza in computer, dar vin cu marele avantaj ca pot fi jucate de la orice computer cu conectie la internet, fie ca esti la munca, in tramvai sau acasa.

Nu cred ca adultii vor considera seriile de jocuri cu Ben 10 prea interesante, insa copii cu siguranta vor fi foarte incantati sa se aventureze in diferite misiuni de salvare a lumii bucurandu-se de puterile lui Ben si ale omnitrixului.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.