Trotineta electrica Dualtron

Chiar daca nu ai vazut o trotineta electrica Dualtron in realitate, ci doar in poze pe diferite site-uri, iti poti da seama ca nu este o trotineta obisnuita. Sau sa spun mai precis, este neobisnuita. Cu ce se deosebesc trotinetele electrice Dualtron de multele altele, existente pe piata acestui segment?Trotineta electrica Dualtron

In anul 1999 in Coreea de Sud a inceput povestea crearii acestui dispozitiv uimitor. Compania, care proiecteaza si produce trotinete electrice Dualtron, se numeste Minimotors. Biroul principal si unitatile de productie principale se afla in Coreea de Sud, compania detine si o fabrica in China.

Bineinteles, Dualtron nu a dobandit deoadata toate calitatile, pe care le are astazi. Designerii si inginerii de la Minimotors au facut o munca imensa in proiectarea si imbunatatirea Dualtron. Aplicand un numar mare de solutii avansate si inovatoare, specialistii companiei au reusit sa creeze un dispozitiv cu adevarat unic, care are caracteristici impresionante si capacitati tehnice de neegalat.

Fara exagerare putem spune, Dualtron nu are concurenti printre reprezentantii acestui segment de transport electric.

Caracteristici tehnice

Carcasa Dualtron este realizata dintr-un aliaj special de aluminiu aviatic 6082-T6, ceea ce il face usor si in acelasi timp extrem de durabil. Aceasta solutie elimina posibilitatea defectiunilor chiar si in cele mai severe conditii de functionare. Un mecanism bine gandit pentru plierea coloanei de directie va falicita foarte mult depozitarea si transportul trotinetei.

Nu e de mirare ca Dualtron este pozitionat ca un SUV printre trotinete electrice. Mersul pe off-road este suprizantor de comod, datorita functionarii sincrone a tractiunii integrale si suspensiei elastomerice independente.

Dinamica este asigurata de motoare electrice cu actionare directa de inalta performanta, cu diferite grade de putere (in functie de model). Apropo, rigiditatea suspensiei si inaltimea de rulare sunt reglabile. Acest design al transmisiei si sasiului este o inventie proprie a Minimotors si este folosit practic pe toate modelele Dualtron.

Greutatea maxima suportata este de 120-150 kg, in functie de model. Si, poate sa ofere o autonomie de la 70 pana la 200 km (in functie de model), acest lucru se realizeaza prin utilizarea bateriei Li-Ion de la LG.

Deplasarea pe trotineta este atragatoare, practic din primele clipe se simte o senzatie de putere irezistibila. Este foarte important ca in stadiul initial de exploatare sa dobandesti abilitati necesare si sa te obisnuiesti cu dinamica trotinetei, pentru a evita accidentele.

Componentele electronice de la Minimotors sunt in afara concurentei. Pentru prima data este utilizat calculatorul de bord EYE (dezvoltat de Minimotors). Toti parametrii necesari sunt afisati pe display-ul LCD cu un numar mare de setari disponibile.

Activarea trotinetei cu senzor de amprenta (Smart FingerPrint) pare fantastic, dar in cazul Dualtron este o realitate. De fapt, acestea nu sunt toate surprizele de la Minimotors pe care va trebui sa le infrunti cand vei face cunostinta cu Dualtron.

Sisteme de siguranta

O atentie deosebita ar trebui acordata sistemelor de siguranta, utilizate pe Dualtron. Pe trotinete, in functie de model, Minimotors instaleaza sisteme performante de franare mecanice, hidraulice sau cu tambur.

Pentru prima data in lume pentru acest tip de transport este utilizat sistemul ABS*, a carui efecienta este cunoscuta de fiecare sofer. In plus, se foloseste sistemul de recuperare, care mareste semnificativ nu doar eficienta franelor, dar si durata de viata a mecanismelor de franare. Toate acestea, impreuna, asigura deplasarea confortabila in orice mediu de trafic si pe orice suprafata de drum.

De asemenea, la sistemul de siguranta putem include iluminatul. Toate modelele Dualtron, fara exceptie, sunt echipate cu sistem de iluminat LED, care include lumini fata/spate si stop. Coloana de directie iluminata cu LED-uri, care este reglabila cu ajutorul telecomenzii, arata impresionant. Este prevazuta conectarea suplimentara a echipamentelor de lumini.

Nu degeaba Minimotors ocupa pozitia de lider pe piata globala a producatorilor de transport electric. Dualtron – este trotineta, conceputa pentru utilizatorii unui produs real, exclusivist. Design de neegalat, calitatea constructiei, fiabilitatea – acestea sunt cele mai importante calitati, care vor insoti intotdeauna proprietarul acestei trotinete minunate.

Daca te-ai hotarat sa-ti achizitionezi o trotineta, vezi cea mai buna oferta la trotinete Dualtron.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 1
  1. fuzzy

    Cu Dualtron te poti baza pe putere, siguranta si fiabilitate. Este probabil cea mai avansata forma de transport pe care oamenii o cunosc in zilele noastre. Esti gata de o calatorie memorabila! – Comentariul meu este: Dupa cum se vede, trotineta electrica Dualtron reprezinta solutia ideala pentru transportul electric, oferita de mecanisme si componente de inalta performanta, dar si siguranta absoluta. Aceste caracteristici fac ca aceasta sa fie unica in randul celorlalte produse din aceasta categorie si cu siguranta cea mai potrivita pentru oricine doreste sa aiba o asemenea experienta.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.