Sony Vaio Tap 21 – performanta la dimensiuni mici

Compania Sony a fost una dintre primii producatori care au insusit productia calculatoarelor desktop «All-in-one», care pot fi folosite ca tablete mari. Unul dintre aceste dispozitive – Sony Vaio Tap 20. Noul dispozitiv este echipat cu ecran de 21 inch, si in ciuda dimensiunilor mari, Sony Vaio Tap 21 cantareste mai putin decat gadgetul original.

Sony Vaio Tap 21 - performanta la dimensiuni mici

Cu o greutate de 3600 grame noul dispozitiv Sony nu poate fi numit portabil sau chiar mobil, desi mutarea prin interiorul casei s-a simplificat. Ar trebui sa remarc faptul ca grosimea tabletei s-a micsorat cu aproximativ 50%.

In plus fata de reducerea greutatii si grosimei, producatorul a marit rezolutia ecranului Sony Vaio Tap 21, care in prezent este 1920 x 1080 pixeli (dispozitivul precedent – 1600 x 900 pixeli).

Pe Sony Vaio Tap 21 poate fi conectata o tastatura externa si mouse, obtinand un PC obisnuit cu sistem de operare Windows 8. In plus, dispozitivul este ideal pentru home theater portabil sau dispozitiv pentru jocuri de calculator.

Noul dispozitiv va fi produs in mai multe variante, cu procesor Intel Core i5 sau i7 si unitati SSD sau HDD. Specificatiile tehnice si pretul Sony Vaio Tap 21 inca nu se cunosc.

Rate this post
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.