Cum ma conectez la Wi-Fi in Windows 10?

In Windows 10 panoul de conectare la Wi-Fi putin difera de versiunile anterioare. In acest articol vreau sa-ti arat, cum sa te conectezi la Wi-Fi in Windows 10. In plus, voi arata unde se afla setarile retelei wireless.

Conecteaza laptopul sau tableta pe Windows 10 la o retea Wi-Fi

Pe panoul de notificari (coltul din dreapta, jos), apasa pe pictograma ce are forma unei antene impartite (antene Wi-Fi). Daca driverul Wi-Fi este instalat, dar adaptorul este dezactivat, pictograma va avea o cruce rosie, iar daca exista retele disponibile pentru conectare, va avea o steluta.

Te-ar putea interesa si: Unde pe router scrie parola Wi-Fi, nume de utilizator, parola si adresa MAC

Apasa pe aceasta pictograma, si daca Wi-Fi este activat, apasa pe butonul corespunzator si porneste adaptorul wireless.

Imediat dupa activarea adaptorului wireless, in partea de sus vor aparea retele Wi-Fi disponibile pentru conectare. Apasa pe reteaua dorita, si apoi apasa butonul Conectare. Poti elimina bifarea de pe punctul Conectare automata, daca nu vrei, ca dispozitivul tau sa se conecteze automat la aceasta retea.

Daca reteaua este protejata cu o parola, va trebui sa o introduci.

Apoi sistemul va intreba daca doresti ca PC-ul sa participe la reteaua de domiciliu si sa fie vazut de alte dispozitive. Daca te conectezi la reteaua de la domiciliu, recomand sa apesi Da. Ca apoi sa nu ai probleme cu crearea unei retele locale.

Acum, calculatorul tau va fi conectat la internet. Apasand pe reteaua, la care esti conectat, poti sa te deconectezi de la aceasta.

Cum deschid setarile Wi-Fi in Windows 10?

Apasa pe pictograma de conectare, si pe link-ul Setari retea si internet.

Se vor deschide setarile „Retea si internet„. Acolo se afla setarile retelei wireless.

De asemenea, poti deschide panoul de control al retelei apasand cu butonul drept al mouse-ului pictograma conexiunii si selectand Deschidere Setari retea si internet.

Voi fi recunoscator pentru comentarii pe subiectul acestui articol. Scrie daca ai probleme cu accesul la internet prin Wi-Fi, voi incerca sa te ajut.

4.7/5 - (4 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.