Cum pot afla parola de la Wi-Fi in Windows 11

Poate fi, ca esti conectat la reteaua Wi-Fi de pe calculator sau laptop cu Windows 11, dar nu stii parola de conectare, necesara pentru a conecta un dispozitiv nou. In acest caz exista modalitati de a vizualiza parola Wi-Fi atat pentru reteaua la care este conectat dispozitivul tau, cat si pentru orice alta retea salvata.

In acest articol despre, cum putem afla parola Wi-Fi in Windows 11, precum si informatii suplimentare, care pot fi utile. Pe acelasi subiect: Cum pot afla parola Wi-Fi in Windows 10,

Cum pot afla parola Wi-Fi la care sunt conectat in conexiuni de retea

Prima metoda permite aflarea parolei retelei Wi-Fi in Windows 11, doar ca permite aflarea doar acelei retele, la care esti conectat in acest moment. Pasii sunt:

 1. Apasa combinatia tastelor Win+R de pe tastatura (sau apasa cu butonul drept al mouseului pe butonul «Start» si selecteaza punctul «Rulare»), introdu comanda ncpa.cpl si apasa Enter.Deschide fereastra cu lista de conexiuni in Windows 11
 2. Se va deschide o lista cu retele. Apasa cu butonul drept al mouseului pe reteaua activa si selecteaza punctul «Stare».Deschide starea retelei Wi-Fi active
 3. In fereastra urmatoare apasa butonul «Proprietati fara fir».Deschide proprietatile retelei wireless Windows 11
 4. Acceseaza fila «Securitate» si bifeaza optiunea «Afisare caractere».Vizualizeaza parola retelei active Wi-Fi

Ca rezultat, in campul «Cheie de securitate retea» vei vedea parola curenta a retelei Wi-Fi, care poate fi folosita pentru a conecta alte dispozitive.

In unele cazuri poate ai dori sa afli si alte parole salvate retelelor Wi-Fi in Windows 11. Acest lucru poti face utilizand instrumente de sistem incorporate, cat si cu ajutorul unor programe terte.

Afla orice parola Wi-Fi salvata in linia de comanda sau Terminal Windows 11

Pentru a afla parola salvata pentru orice retea de pe laptop sau calculator cu Windows 11, urmeaza pasii:

 1. Porneste linia de comanda cu drepturi de administrator sau Terminal Windows cu drepturi de administrator. Pentru a face acest lucru poti apasa cu butonul drept al mouseului pe butonul Start si selecteaza punctul «Terminal Windows (Admin)».
 2. Introdu comanda
  netsh wlan show profiles

  si apasa Enter.

 3. Ca rezultat, vei vedea o lista cu retele Wi-Fi salvate.Rezultatul comenzii netsh wlan show profiles
 4. Foloseste numele retelei dorite in urmatoarea comanda (daca numele contine spatii, include-l in paranteze):
  netsh wlan show profile name=numele_retelei key=clear
 5. Dupa rularea comenzii, in rubrica «Security settings» — «Key Content» vei vedea parola salvata pentru reteaua Wi-Fi.Afla parola salvata de la Wi-Fi in linia de comanda Windows 11

Metode suplimentare

Pe langa metodele descrise mai sus, poti folosi metode suplimentare, pentru a afla parola Wi-Fi:

 • Daca de pe unul dintre dispozitive ai posibilitatea de a intra in interfata web a setarilor routerului, parola Wi-Fi de obicei o poti afla in setarile de securitate a retelei wireleww (Wi-Fi sau WLAN).
 • Poti utiliza programe terte pentru a afla parola salvata retelei Wi-fi, de exemplu, programul gratuit NirSoft WirelessKeyView (tine cont ca antivirusul poate reactiona negativ la acest program, deoarece teoretic acest program poate folosi pentru a obtine neautorizat parole Wi-Fi de pe calculatorul altcuiva).

De regula, una dintre metode propuse este suficienta pentru a afla parola Wi-Fi, cu conditia, ca te poti conecta la aceasta retea. Daca mai ai intrebari – intreaba in comentarii, voi incerca sa te ajut.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.