Cum uit reteaua Wi-Fi in Windows 10

Nu cu mult timp in urma am ascris articolul, in care explicam ce sa faci in cazul in care telefonul nu vede reteaua Wi-Fi. In acest articol vreau sa-ti arat cum sa uiti reteaua Wi-Fi in Windows 10. Voi arata metoda cea mai simpla, pentru ca vad ca toata lumea recomanda metoda cu utilizarea liniei de comanda. Nu inteleg de ce recomanda acea metoda, pentru ca din setari este mult mai usor si mai repede.

In Windows 10 setarile retelelor wireless s-au schimat putin, astfel, procesul de stergere a unui profil de retea Wi-Fi difera chiar si de Windows 8. Eliminand profilul retelei fara fir, sistemul „uita” reteaua. Adica, din sistem sunt eliminate toate datele retelei concrete. Acest lucru este util cand nu doresti ca laptopul cu Windows 10 sa se conecteze automat la o retea Wi-Fi. Sau, in cazul, cand apar probleme cu conectarea la Wi-Fi, dupa schimbarea parolei pentru reteaua wireless.

Cerem Windows 10 sa uite reteaua Wi-Fi

Totul se face foarte simplu. Apasa pe pictograma conexiunii la Internet, de pe bara de notificare. Deschide Setari retea si internet.

Apoi selecteaza punctul Gestionati retele cunoscute.

Alege din lista reteaua Wi-Fi, pe care vrei sa o uiti, si apasa butonul Omitere.

Acum sistemul va uita reteaua aleasa, si nu se va conecta la ea.

[tds_warning]Dupa ce vei apasa pe butonul „Omitere”, pentru conectarea ulterioara la aceasta retea va trebui sa introduci din nou parola.[/tds_warning]

Sper ca acest sfat va fi util. Astept comentariile tale!.

4.5/5 - (2 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.