5 aplicatii care trebuie eliminate imediat

Nu toate aplicatiile din Google Play sunt la fel de utile. Din pacate, utilizatorii Android inca descarca aplicatii inutile si chiar daunatoare. In acest articol voi vorbi pe scurt despre aplicatiile, pe care trebuie sa le elimini emidiat.

5 aplicatii care trebuie eliminate imediat

1. Aplicatii, pentru economisirea memoriei

Pe scurt, nici o aplicatie nu poate imbunatati functionarea smartphone-ului tau prin curatarea memoriei RAM. De fapt, cu ceva timp in urma am vorbit pe acest subiect in articolul Aplicatiile pentru curatarea memoriei RAM sunt inutile. Daca una din aplicatiile tale promite ca va curata cu intelepciune memoria RAM, elimin-o.

2. Clean Master si alte programe pentru curatare

Nu ai nevoie de aplicatii, care elimina ceva inutil. Fereste-te de ele. Fisiere, care aceste aplicatii ii considera inutile, exista cu un motiv. Aceste aplicatii nu pot aduce beneficii nici tie, nici smartphone-ului tau.

3. Antivirus

Google Play si sistemul de operare Android isi indeplinesc rolul unui antivirus. Pur si simplu nu instala aplicatii din surse necunoscute, si nu vei avea nevoie de antivirus. Acesta doar va consuma resursele smartphone-ului.

4. Economisirea bateriei

Daca o aplicatie promite optimizarea consumului de energie si prelungirea duratei de viata a bateriei smartphone-ului tau, pur si simplu elimin-o. Ea nu poate sa-si indeplineasca functiile mentionate.

5. Aplicatii preinstalate

Daca ai aceasta posibilitate, elimina aplicatiile preinstalate nedorite. Cine stie, poate acest lucru ii va convinge pe producatori sa nu instaleze aplictii fara acordul nostru.

4.7/5 - (3 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.