CCleaner 5 disponibil pentru descarcare

Multi utilizatori cunosc utilitarul gratuit pentru curatarea calculatorului CCleaner, iar acum este lansata o versiune noua – CCleaner 5.

Principiul de functionare a utilitarului nu s-a scimbat, in continuare poate ajuta la curatarea calculatorului de fisiere temporare, optimizarea sistemului si curatarea registrului Windows. Ca si inainte, utilitarul poate fi descarcat gratuit. Sa analizam ce aduce nou aceasta versiune.

Te-ar putea interesa si articole: Cum se foloseste CCleaner si CCleaner – optimizarea rapida si usoara a calculatorului.

Ce aduce nou CCleaner 5

CCleaner 5 disponibil pentru descarcare

Schimbarea cea mai semnificativa, dar care nu afecteaza functiile utilitarului – este noua interfata, a devenit mult mai minimalist si «curat», locatia elementelor nu s-a modificat. Asa ca daca anterior te-ai folosit de CCleaner, trecerea pe versiunea a cincea va fi simpla.

CCleaner 5 disponibil pentru descarcare

Potrivit dezvoltatorilor, utilitarul acum functioneaza mai rapid, poate analiza mai multe fisiere nedorite si, daca nu ma insel, versiunea anterioara nu avea elementul pentru stergerea datelor temporare pentru interfata noua Windows 8.

CCleaner 5 disponibil pentru descarcare

Cu toate acestea, unul dintre cele mai interesante si utile lucruri, care a aparut – lucrul cu plug-in-urile si extensiile browserului: acceseaza tabul «Unelte», deschide rubrica «Start» si vezi ce poti sau chiar trebuie eliminat din browser: aceasta rubrica este foarte importanta, in caz ca au aparut probleme cu vizionarea site-urilor web, de exemplu apar reclame pop-up.

CCleaner 5 disponibil pentru descarcare

In rest, practic nimic nu s-a schimbat sau poate eu n-am observat: CCleaner cum a fost unul dintre utilitarele cele mai simple si functionale pentru curatarea calculatorului, asa si a ramas.

CCleaner 5 poate fi descarcat de pe site-ul producatorului: https://www.piriform.com/ccleaner/builds (recomand versiunea portable).

5/5 - (2 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.