Ce este Viber

Pe telefonul tau a aparut sau a fost instalata aplicatia Viber, dar nu stii ce fel de aplicatie este? Da, multi utilizatori inca nu stiu ce este Viber, si cum poate fi utilizat. Este o aplicatie utila pentru comunicare, poti efectua apeluri in orice colt al panetei. Este o solutie eficienta si convenabila, vei plati doar pentru traficul de Internet, sau daca folosesti Wi-Fi, atunci nu va trebui sa platesti. Sa analizam toate avantajele si dezavantajele.Apelurile in aplicatia Viber, sunt realizate cu ajutorul protocolului VOIP, tocmai cu astfel de protocol functioneaza celebrul Skype. Doar ca in ultimul timp, daca te folosesti des de Skype, poti observa multe erori si probleme cu aplicatia. Nu stiu care este motivul, dar pana ce nu a fost cumparat de Microsoft, nu avea probleme. Pe Internet, Viber este numit «ucigasul Skype», si cred ca exista motive pentru asta, numarul total de utilizatori inregistrati deja a depasit 350 milioane de abonati. Pe langa apeluri gratuite, poti efectua apeluri vocale catre telefoane fixe si mobile, care nu au acces la Internet.

Ce este Viber? Caracteristici principale:

  • Viber permite efectuarea apelurilor prin Internet absolut gratuit
  • Functionalitatea Viber permite schimb de mesaje, sms-uri, fotografii, imagini, fisiere audio, emoticoane si autocolante
  • Utilizarea eficienta a bateriei pe dispozitivul mobil
  • Cu Viber vei fi mereu in contact cu colegii si familia

Pentru a utiliza aceasta aplicatie, trebuie pentru inceput sa descarci Viber pe telefon sau tableta, de asemenea poti intala Viber pe calculator. Acesta este primul pas, apoi trebuie sa pornesti instalarea.

Asigura-te ca ai configurat corect setarile Internetului pe telefon, precum si daca telefonul tau accepta standardul 3G. Acest lucru este necesar in cazul in care vrei sa obtii comunicare la o calitate buna. In cazul in care ai semnal slab, acceseaza Internetul prin Wi-Fi, cu viteza mai mare de 1 magabit pe secunda. Chiar aceasta viteza este recomandata pentru utilizarea confortabila Viber.

In video de mai jos poti sa vezi cele mai importante caracteristici:

4/5 - (4 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Comentarii: 1
  1. radu

    e un soi de skype pt. mobile cât sacosa(smarturi)cu care le si cari sau tablete,pt.copii care din lipsa de activitate se joaca în timpul orelor în loc sa faca ceva util.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.