Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

Daca ai dispozitiv pe Android, posibil sa cunosti programul Clean Master, care permite curatarea sistemului de fisiere temporare, cache, procese nedorite in memorie. In acest articol voi vorbi despre versiuena Clean Master pentru calculator, conceput pentru aceleasi sarcini.

Sa specific de la inceput, mi-a placut acest utilitar gratuit pentru curatarea fisierelor inutile din sistemul de operare Windows: cred ca este o alternativa buna la CCleaner – toate functiile din Clean Master sunt intuitive si vizuale (si CCleaner este foarte bun).

Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

In prezent, utilitarul nu are suport pentur limba romana. Instalarea este intr-un singur clic, alte programe suplimentare nu sunt instalate.

Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

Imediat dupa instalare, Clean Master scaneaza sistemul si ofera un raport intr-un format grafic, afisand spatiul ocupat, care poate fi eliberat. Utilitarul poate curata:

  • Cache browser – fiecare browser poate fi curatat separat.
  • Cache sistem – fisiere timporare Windows, fisiere de sistem, etc.
  • Curatarea registrului (in plus, registrul poate fi restaurat).
  • Stergerea fisierelor temporare.

Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

Selectand orice punct din ista, poti vedea detaliile despre ceea, ce se propune pentru stergerea de pe disc, apasand «Details». De asemenea, poti sterge fisiere manual (Clean Up) sau sa le ignori in timpul stergerei automate (Ignore).

Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

Pentru a curata automat calculatorul de tot «gunoiul» gasit, apasa butonul «Clean Now» din coltul drept sus, si asteapta putin. Dupa terminarea procedurii vei vedea un raport detaliat despre, spatiul elibirat, precum si mesajul ca acum calculatorul tau lucreaza mai repede.

Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

Apropo, dupa instalare, utilitarul este adaugat in autopornire, scaneaza calculatorul dupa fiecare pornire si afiseaza un mesaj daca cantitatea gunoiului este mai mare de 100 megabytes. In plus, utilitarul este adaugat in meniul contextual al cosului de gunoi (Recycle Bin) pentru curatarea rapida. Aceste setari poti fi dezactivate (sageata din coltul dreapta sus – Settings).

Clean Master for PC pentru curatarea sistemului

Mi-a placut acest utilitar: desi nu folosesc astfel de utilitare, il recomand pentru utilizatorii incepatori, deoarece nu executa actiuni nedorite, functioneaza fara probleme si probabilitatea ca ceva se va strica, este minima.

Clean Master for PC poate fi descarcat de pe site-ul producatorului http://www.cmcm.com/en-us/clean-master-for-pc/.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.