Cum descarc torrent pe Android, cel mai bun torrent-client

Multi utilizatori folosesc torrente pentru a descarca fisiere mari – descarcarea este mult mai rapida. Si eu vorbesc de fisiere legale, de exemplu, Wikipedia offline poate fi descarcat mai repede utilizand clientul torrent. Doar ca nu toata lumea stie ca poti descarca torrente si pe telefonul sau tableta Android.

In acest articol despre, cum sa descarci torrente pe telefon, precum si despre cele mai buni clienti-torrent pentru Android.

Descarca fisiere prin torrent pe Android

Logica de lucru cu fisiere-torrent si magnet-link pe Android nu diferea de cea de pe calculator sau laptop: incarci fisierul .torrent si acesta (de obicei in mod automat, in caz contrar – il adaugi in aplicatie) se deschide in aplicatia clientului-torrent (sau adaugi magnet-link in aplicatie), apoi daca este necesar alegi locatia pentru salvare, alti parametri si incepe descarcarea.

Nimic complicat pentru cei, care vreodata au folosit. Important – sa alegi aplicatia Android adecvata pentru torrente. Nota: descarcand torrente pe telefon Android tine cont ca pot exista probleme cu utilizarea datelor mobile, mai bine sa folosesti Wi-Fi. In primul rand, daca ai trafic limitat, il poti rapid consuma. In al doilea rand, unii operatori de telecomunicatii blocheaza un astfel de trafic.

Recomand inainte de a utiliza orice torrent-client sa verifici setarile: exista si optiuni suplimentare pentru economisirea energiei bateriei, functionarea in fundal, restrictii si alte nuante, care ar putea fi utile.

Torrent-client pentru Android

In magazinul de aplicatii Google Play sunt disponibile un numar mare de clienti-torrent pentru Android, printre care cei mai cunoscuti uTorrent si BitTorrent, dar sunt si altele – mai putin cunoscute. In acelasi timp, in opinia mea, in aplicatii terte functionarea si comoditatea este mai buna, comparativ cu cele «oficiale», asa ca voi incepe cu ele.

Flud

In opinia mea, Flud – cel mai bun torrent-client pentru Android in ziua de astazi. Aceasta este o opinie subiectiva, recomand in primul rand sa incerci aceasta aplicatie.Torent-client Flud pentru Android

Flud este simplu in utilizare, interfata in limba romana, accepta magnet-link si are setari extinse, ce pemit setarea parametrilor, care vor fi optime pentru scenariul tau de utilizare. Torrent-client Flud poate fi descarcat din Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud (tot acolo este disponibila versiunea comerciala fara reclame, nu diferea in functii).

LibreTorrent

Acest torrent-client, comparativ cu celelalte din articol, nu contine reclame in versiunea gratuita. Pentru multi utilizatori de asemenea va fi mai util decat alte aplicatii.LibreTorrent

Setari – suficient, restrictii necesare, oprirea automata la finalizare sau bateria descarcata, link-uri magnetice – totul este disponibil. Daca nu esti multumit de prima varianta, recomand sa incerci aceasta aplicatie. Poate fi descarcat din Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=org.proninyaroslav.libretorrent.

WeTorrent

WeTorrent – inca o aplicatie buna pentru torrent pe Android, de asemenea suporta .magnet link si are o lista extinsa de configurari.Aplicatia WeTorrent pentru Android

Singurul dezavantaj – in versiunea gratuita unele functii sunt dezactivate: de exemplu, nu poti activa inchiderea automata a aplicatiei dupa descarcarea fisierelor sau dezactivarea descarcarii la incarcarea bateriei sub o anumita valoare. Pagina oficiala in Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=co.we.torrent.

uTorrent si BitTorrent pentru Android

Din punctul meu de vedere, acesti doi clienti de torrent in versiunea pentru telefon nu sunt atat de performante, comparativ cu versiunea pentru PC.utorrent pentru Android

Dar are si ceea, ce pentru unii utilizatori poate reprezenta un avantaj, si anume, player video si audio incorporat, precum si cautarea directa filmelor licentiate gratuite in interiorul aplicatiei. In mod subiectiv, are impact mai mare asupra sistemului comparativ cu variantele de mai sus. uTorrent pentru Android poate fi descarcat din Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utorrent.client tot acolo vei gasi si BitTorrent.

Cred ca pentru tine se va potrivi una dintre aplicatiile descrise: toate sunt functionale. Daca nu, in magazinul oficial sunt disponibile mult mai multe – citeste recenziile si alege.

4.4/5 - (204 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.