Revo Uninstaller – cum sterg complet un program din calculator?

Cum se sterg programele din calculator? Cel mai des prin cautare, gasim folderul cu programul si il stergem.

In cel mai bun caz, programul se sterge printr-un utilitar special «Uninstall a program» (se afla in Control Panel).

In primul caz, programul, de fapt, nu se sterge si ramane nefuctional ca o scurtatura (shortcut) pe desktop si in meniul «Start-All aps».

Nici cea de-a doua metoda nu ne multumeste, deoarece nu se elimina fisiere din registru si unele fisiere a programului. Adica, poti gasi folderul cu fisierele programului recent sters de pe unitatea C:/Program Files.

Aceasta stergere se termina cu unitatea C:/ plina cu ”gunoi”, dimensiunea registrului crescuta, ceea ce ulterior creeaza erori in functionarea sistemului de operare Windows si cresterea timpului de pornire a sistemului de operare.

Revo Uninstaller – cum sterg complet un program din calculator?

Ca sa facem sistemul de operare Windows mai curat si mai rapid, ne va ajuta programul Revo Uninstaller. Acest program contine tot ceea ce lipseste in utilitarul Windows. Programul poate fi descarcat de pe site-ul producatorului.

Ce stie sa faca Revo Uninstaller

Functia principala a programului este eliminarea completa si definitiva a programelor instalate. Pentru a face acest lucru, gasim programul dorit in lista, apasam pe ea cu butonul stang al mouse-ului si selectam in meniu rubrica «Dezinstaleaza».

Revo Uninstaller – cum sterg complet un program din calculator?

La inceput programul va fi sters de pe Hard Disk, iar apoi va scana registrul pentru prezenta inregistrarilor pe el, selectam toate inregistrarile si apasam «Selecteaza tot» si apoi «Sterge». Asta-i tot, acum orice program putem sterge complet din calculator.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.