Teme pentru Googe Chrome

Browser Web Google Chrome este unul dintre cele mai populare browsere in acest moment. De dezvoltarea lui se ocupa compania Google. Chiar daca prima versiune a fost lansata in anul 2008, Google Chrome a reusit sa atraga simpatia utilizatorilor.

Potrivit studiilor recente, Google Chrome l-a depasit in popularitate chiar si pe vechiul browser Firefox.

Cu ceva timp in urma am vorbit despre browser Google Chrome si avantajele sale. De data aceasta vom vorbi despre teme. Google Chrome, la fel ca multe alte browsere web, accepta instalarea temelor.

Teme pentru Google Chrome

Temele pentru Google Chrome sunt disponibile prin site-ul oficial numit Chrome Web Store. Putem descarca nu doar teme pentru Google Chrome, dar si diferite extensii si aplicatii, care ruleaza in browserul Google Chrome. Exista, de asemenea, jocuri, care pot fi instalate si rulate pe orice calculator, pe care este instalat Google Chrome, indiferent de sistemul de operare.

Sa revenim la teme. Temele pentru Google Chrome se descarca si se intaleaza foarte usor. Pentru a face acest lucru trebuie sa intram pe site-ul Chrome Web Store si sa intram pe sectiunea teme pentru Google Chrome. Vom gasi o selectie foarte mare de teme pentru diferite gusturi. In meniul, care este situat in partea stanga a ecranului, putem alege teme doar de la artistii Google sau de la alti artisti. Temele pentru Google Chrome de la artistii Google au design mai restrans si culori mai vii.

Instalarea temei pentru Google Chrome

Pentru a instala o tema trebuie sa punem cursorul pe pictograma si sa apasam butonul «Gratuit». Tema aleasa se va descarca si se va instala in Google Chrome.

Daca vei dori sa revii la tema implicita de la Google Chrome va trebui sa accesezi rubrica «Teme» de la Google si sa selectezi tema numita «Classic».

Teme pentru Googe Chrome

Daca vei face clic pe pictograma temei, vei putea vizualiza informatiile detaliate despre tema selectata. Vei putea vedea un screenshot al temei si descrierea acestea. In fereastra cu descrierea dataliata a temei de asemenea vei gasi butonul «Gratuit», cu care poti instala tema aleasa.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.