WhatsApp pe calculator

Cei, care folosesc Viber, stiu ca aplicatia poate fi folosita si pe calculator. Interesant, oare putem descarca WhatsApp pentru calculator si sa-l folosim pe desktopul Windows 7, 8 sau 10 in loc de telefon? Nu, nu putem sa-l descarcam, dar putem sa-l folosim, si este chiar foarte simplu, mai ales daca comunici destul de mult. Vezi si: Viber pentru calculator.

WhatsApp ofera posibilitatea comunicarii pe calculator sau laptop, desi nu tocmai cum ne-am dori, dar este buna si posibilitatea asta. Utilizarea este posibila nu doar in Windows 7, 8 sau 10, dar si in alte sisteme de operare, vei avea nevoie doar de un browser si o conexiune la Internet.

Nota: utilizarea de pe calculator este posibila doar in cazul in care pe telefon este instalat WhatsApp Messenger pentru Android, Windows Phone, Blackberry si Nokia S60. Pentru Apple iOS inca nu exista suport.

Accesarea WhatsApp pe Windows

In acest articol iti voi aratra cum poate fi folosit WhatsApp pe sistemul de operare Windows 10 si browser Chrome. De fapt, nu conteaza browserul si sistemul de operare instalat. Doar doua cerinte obligatorii – acces la Internet, si WhatsApp Messenger de pe telefon sa fie actualizat.

WhatsApp pe calculator WhatsApp pe calculator

Intra in meniul WhatsApp de pe telefon si in meniu selecteaza rubrica WhatsApp Web, vei vedea o notificare, ca de pe calculator trebuie sa accesezi site-ul web.whatsapp.com (pe aceasta pagina vei vedea un cod QR) si sa indrepti camera catre acel cod.

WhatsApp pe calculator

Restul se va intampla instantaneu si automat – in fereastra browserului se va deschide WhatsApp cu interfata familiara, in care vei avea acces la toate contactele tale, istoricul conversatiilor si, bineinteles, posibilitatea de a trimite si primi mesaje online de pe calculator. Mai departe, sunt sigur, te vei descura si fara mine.

WhatsApp pe calculator

Dezavantaje

Dezavantajele principale acestei metode de a utiliza WhatsApp (inclusiv, in comparatie c Viber), din puncul meu de vedere:

  • Nu este o aplicatie pentru Windows, desi acest dezavantaj nu este atat de critic, iar pentru unii utilizarea online poate fi un avantaj.
  • Pentru utilizarea WhatsApp online este necesar conectarea nu doar calculatorului, dar si telefonului la Internet. Cred ca motivul principal este securitatea.

De fapt, problema utilizarii WhatsApp Messenger – tastarea mesajelor utilizand tastatura calculatorului este rezolvata.

4.5/5 - (4 votes)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.