Cum salvez datele hartilor in Google Maps

Refuzul Apple de a utiliza hartile Google preinstalate a influentat utilizarea acestora de catre utilizatorii dispozitivelor iOS. Doar ca cei de la Mountain View nu sunt descurajati, imbunatatesc in continuare hartile pentru iOS.

Una dintre cele mai importante caracteristici noi in cea mai recenta versiune Google Maps pentru iOS este posibilitatea de a salva in cache datele hartilor.

Cum salvez datele hartilor in Google Maps

Sa presupunem ca pleci intr-o vacanta. Internetul mobil in roaming nu este cea mai buna solutie, iar Wi-Fi in acel loc – nu este tehnologia cea mai avansata. In acest caz, cautam in hartile Google acel loc, definim aproximativ locul, in care vom petrece vacanta, si introducem in campul de cautare «Ok maps». Imediat dupa confirmarea cautarii aplicatia va incepe sa salveze datele hartilor pe dispozitivul tau.

Cum salvez datele hartilor in Google Maps

Daca ai inserat locul prea mare, tot ce trebuie sa faci, este sa reduci marimea locului respectiv.

Cum salvez datele hartilor in Google Maps

Dezavantajul acestei metode este imposibilitatea de a salva hartile in unele zone. Nu stiu din ce cauza exista aceasta problema, dar sa nu uitam ca posibilitatea de a salva in cache in versiunea hartilor pe iOS a aparut nu cu mult timp in urma. Presupun ca aceste zone se vor reduce semnificativ in timpul apropiat.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.