Nu pot vedea clipuri video pe Internet

Cele mai multe materiale postate pe Internet sunt clipuri video. Astfel, browser-ul web trebuie sa reproduca corect acest tip de material. In caz contrar nu vei putea vizualiza in totalitate paginile web.

Uneori utilizatorii se confrunta cu faptul, ca browser-ul nu afiseaza materiale video pe Internet. In acest articol vom analiza cele mai frecvente motive, care pot duce la disfunctionalitati de clipuri video pe Internet.

Probleme cu Flash Player.

In cele mai multe cazuri, pentru a incorpora clipul video intr-o pagina web se foloseste tehnologia Flash. Astfel, cea mai frecventa cauza in problema cu redarea video pe Internet este problema cu Flash Player.

Flash Player este o adaugare la browser, care permite redarea obiectelor Flash in interiorul paginilor web. Aplicatia Flash Player poate fi descarcata gratuit de pe site-ul http://get.adobe.com/flashplayer/.

Daca pe calculatorul tau nu este instalat Flash Player, pur si simplu descarca-l de pe site-ul oficial si instaleaza-l. In cazul in care Flash Player este instalat, il poti dezinstala si instala din nou. Pentru a face acest lucru, deschide Control Panel – Programs – Programs and Features. Aici va trebui sa gasesti aplicatia Adobe Flash Player si sa o dezinstalezi.

Nu pot vedea clipuri video pe Internet

Apoi vei putea din nou instala Flash Player. In afara de toate acestea, va trebui sa verifici setarile Flash Player direct in browser. Poare redarea Flash este dezactivata in setari. De exemplu, in browser-ul Google Chrome exista pagina chrome://plugins/. Aici poti activa sau dezactiva pluginul Flash Player.

JavaScript dezactivat.

In afara de tehnolgia Flash, browser-ul trebuie sa lucreze si cu JavaScript. Daca browser-ul tau nu afiseaza video pe Internet, s-ar putea in setarile lui sa fie dezactivat JavaScript.

De exemplu, pentru a verifica daca JavaScript este activat in browser-ul Google Chrome trebuie sa deschizi setarile si sa faci clic pe butonul «Setari privind continutul».

Nu pot vedea clipuri video pe Internet

In fereastra aparuta putem activa sau dezactiva JavaScript.

Internet de mica viteza.

Tot nu-ti afiseaza video pe Internet? Poate ai probleme cu Internetul. Viteza de conexiune la Internet, de care ai nevoie pentru a vizualiza continut video, depinde de calitatea clipurilor video. Unele clipuri au nevoie de viteza mare la Internet.

Ce sa fac daca nimic nu ajuta.

In unele cazuri nu se poate afla problema cu redarea video. Flash Player este instalat si functioneaza, JavaScript de asemenea, viteza de conexiune la Internet este suficienta. Cu toate acestea nu poti reda continut video. In acest caz poti sa-ti dau cateva sfaturi:

  • Verifica calculatorul pentru virusi. Infectia cu virusi poate duce la diferite probleme. Poti descarca si instala un antivirus de pe site-ul Antivirus Free. In cazul in care ai deja instalat antivirus, scaneaza calculatorul cu un scaner gratuit online.
  • Reinstaleaza browser-ul web. Elimina complet browser-ul web si instaleaza-l din nou. Trebuie sa instalezi cea mai recenta versiune, descarcata de pe site-ul oficial al dezvoltatorului.
  • Incearca sa vizualizezi video cu alt browser. Instaleaza mai multe browsere si alege acela, in care vizualizarea continutului video este mai confortabila.
5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.