Ce este folderul $SysReset in Windows 11 si Windows 10

Printre alte foldere si fisiere «ciudate» in radacina partitiei de sistem in Windows 11 sau Windows 10 putem gasi folderul numit $SysReset – folder de sistem (cum se afiseaza fisiere ascunse si de sistem in Windows 11, va functiona si pe Windows 10).

In acest articol despre, ce este folderul $SysReset, continutul si eliminarea acestuia.

Scopul si eliminarea folderului $SysResetFisier de sistem ascuns SysReset

Folderul $SysReset este creat pe discul C: in mod automat cand se efectueaza resetarea sistemului utilizand instrumente incorporate Windows (Cum se reseteaza Windows 11 la setarile din fabrica, Cum se reseteaza Windows 10 la setarile din fabrica).Continutul fisierului SysReset

Folderul contine fisiere text .log sau fisiere jurnal, precum si fisiere de serviciu suplimentare, create in timpul procesului de resetare. Fisiere jurnal pot fi examinate, in cazul in care resetarea si restaurarea sistemului a esuat: poate ajuta la determinarea cauzei si rezolvarea problemei.

In toate celelalte cazuri, daca nu ai nevoie de aceste fisiere, folderul $SysReset poate fi eliminat.

Pentru a face acest lucru nu ai nevoie de instrumente speciale (poate fi necesar drepturi de administrator), suficient sa elimini folderul in acelasi mod in care elimini alte foldere. Acest lucru nu va duce la nicio consecinta nedorita: totul va functiona corect.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.