Am uitat modelul / codul de deblocare Android, ce fac?

Am uitat modelul de deblocare si nu stiu ce sa fac – avand in vedere numarul mare a utilizatorilor smartphone-urilor si tabletelor Android, fiecare poate sa se confrunte cu aceasta problema.

Pentru inceput iti voi arata cum poate fi deblocat dispozitivul Android prin verificarea contului Google. In caz ca ai uitat si parola Google, iti voi arata cum poate fi deblocat dispozitivul chiar daca nu-ti amintesti datele de logare Google.

Vezi si: articole utile si interesante despre Android – antivirus pentru Android, cum gasesc telefonul pierdut, cel mai bun browser pentru Android si multe atele.

Metoda standard de deblocare modelul / codul

Pentru a debloca codul / modelul pe dispozitivul Android, urmeaza acesti pasi:1. Introdu incorect de cinci ori parola. Dispozitivul se va bloca si va afisa mesajul, ca modelul de deblocare a fost introdus incorect de 5 ori si introducerea urmatoare va fi posibila dupa 30 de secunde.

Am uitat modelul / codul de deblocare Android, ce fac?

2. Pe ecranul de deblocare tabletei sau smatphone-ului va aparea butonul «Ati uitat modelul?» (Poate sa nu apara, introdu iar modelul de deblocare gresit si apasa butonul «Home»).

3. Dupa ce vei apasa pe acest buton, vei fi rugat sa introduci adresa e-mail si parola de la contul Google. In acelasi timp, dispozitivul Android trebuie sa fie conectat la Internet. Apasa «Conectati-va», si daca totul a fost introdus corect, dupa autentificare vei fi rugat sa introduci un nou model de deblocare.

Am uitat modelul / codul de deblocare Android, ce fac?

Cu toate acestea, daca dispozitivul nu este conectat la Internet sau nu-ti amintesti datele de acces la contul Google, aceasta metoda nu te va ajuta. Te va ajuta doar resetarea dispozitivului la setarile din fabrica – despre ce si vom vorbi mai jos.

Pentru a reseta tableta sau smartphone va trebui sa apesi anumite butoane intr-o anumita ordine – va elimina modelul de deblocare, dar si va sterge toate datele si programele instalate. Singurul lucru pe care-l poti face, este sa scoti cardul de memorie, daca acesta contine date importante.

Atentie: inainte de resetare, asigura-te ca bateria dispozitivul este incarcata cel putin 60%, altfel exista riscul ca dispozitivul nu va mai porni.

De asemenea, ar putea sa-ti fie util: cum gasesc telefonul Android pierdut sau furat si sterg date daca este necesar.

Deblocare Samsung

Primu pas – opreste telefonul. Apoi, apasand butoanele specificate mai jos vei ajunge in meniul, unde va trebui sa alegi rubrica wipe data/factory reset (sterge date, reseteaza la setarile din fabrica). Navigarea prin meniu se face cu ajutorul butoanelor de volum de pe telefon. Toate datele de pe telefon, si nu doar modelul de deblocare, vor fi eliminate, adica va reveni la starea, in care a fost cumparat din magazin.

 • Samsung Galaxy S5 – apasa simultan butonul adaugare volum sunet, butonul «Home» si butonul de alimentare. Dupa ce va aparea logoul Samsung – da drumul la butonul de alimentare, iar cele doua butoane apasa in continuare. In meniul aparut selecteaza rubrica «wipe data/factory reset». Dupa confirmare si curatarea sistemului selecteaza rubrica «reboot system now» si apasa butonul de alimentare.
 • Samsung Galay S4 – apasa simultan butonul «Home», alimentare si marire volum sunet pana ce va aparea logoul Android. Cu ajutorul tastelor de volum selecteaza «wipe data/factory reset». Apasa «Home», selecteaza «Yes» si iar apasa «Home». Si apoi selecteaza «Reboot» > «Power». Toate datele vor fi sterse si telefonul va reveni la setarile din fabrica.
 • Samsung Galaxy S3 – apasa butonul adaugare volum sunet si butonul «Home». Apasa butonul de alimentare si tine apasat pana ce telefonul nu va incepe sa vibreze. Dupa ce va aparea logoul Android da drumul la toate butoanele. In meniul aparut reseteaza telefonul la setarile din fabrica, ceea ce iti va permite sa deblochezi telefonul.
 • Samsung Galaxy S2 – apasa si tine apasat butonul micsoreaza volum sunet, si in acelasi timp apasa si da drumul la butonul de alimentare. Din meniul aparut selecteaza «Clear Storage». Selectand aceasta rubrica, apasa si da drumul la butonul de alimentare, confirma resetarea apasand butonul de adaugare volum sunet.

Deblocare HTC

La fel ca in cazul anterior, bateria trebuie sa fie incarcata, dupa ce sa apesi butoanele specificare mai jos, ia in meniul aparut sa alegi resetarea la setarile din fabrica – factory reset. Modelul de blocare va fi eliminat, precum si toate datele de pe telefon. Telefonul trebuie sa fie oprit.

 • HTC One V, HTC One X, HTC One S – apasa simultan butonul de micsorare volum sunet si butonul de alimentare. Dupa ce va aparea logoul da drumul la butoane si folosind butoane de volum alege rubrica de resetare a telefonului la setarile din fabrica – Factory Reset, confirma cu butonul de alimentare. Dupa resetare vei avea un telefon deblocat.

Deblocare Sony

Pentru a elimina modelul de deblocare de pe smartphone si tablete Sony apasa si tine apasat butonul de alimentare si butonul «Home» timp de 5 secunde.

Am uitat modelul / codul de deblocare Android, ce fac?
4.85 (97.03%) 74 votes

244 Comments on “Am uitat modelul / codul de deblocare Android, ce fac?

  • Author

   Incearca sa apesi in acelasi timp butoanele Marire volum + Apeleaza + Pornire. Din meniul aparut selecteaza Factory reset si urmeaza instructiunile.

   Reply
 • Salut. Am un S4 si nu stiu de unde sa apas sa ma pot loga la contul goolge. Nu as vrea sa-mi resetez telefonul. Merci

  Reply
  • Author

   Dupa a 5 incercare gresita de a introduce codul/modelul de deblocare jos in dreapta va aparea un buton cu mesajul „Ai uitat parola?”. Apasa acel buton.
   Apoi urmeaza pasii descrisi in prima parte a acestui articol.

   Reply
   • Salut! Am si eu un Htc One si am aceeasi problema numai ca mie nu imi apare nici optiunea „Ai uitat parola?” … Ce pot face?

    Reply
    • Author

     Mai sunt cateva metode, nu stiu daca se potrivesc…
     1. Cand apare notificarea ca bateria este descarcata, intra in setarile bateriei, apoi acceseaza meniul principal si dezactiveaza codul de deblocare.
     2. Apeleaza telefonul blocat. Raspunde la apel si apasa tasta „Home”. Acceseaza setarile si dezactiveaza codul de deblocare.

     Daca nici asta nu ajuta, atunci doar resetarea la setarile din fabrica, asa cum este scris in articol.

     Reply
  • Author

   Metoda standard descrisa in articol n-ai incercat?
   Pentru revenire la setarile din fabrica ar trebui sa merga metoda clasica, il opresti si il repornesti cu volum sus si power apasate impreuna pana intra in modul recovery si acolo selectezi wipe data factory reset.
   PS. daca meniul recovery este in limba chineza, atunci e mai complicat.

   Reply
   • Tocmai ce am incercat ambele metode. La prima ,nu imi apare „frogot password” iar la a2a cand tin pe marire volum si home se stinge intr-adevar dar nu imi apar setarile si nimic altceva ,revine la ecranul principal cu acelasi model nestiut de mine. Ce as putea face ?

    Reply
 • eu am un huawei ascend g510 0200 si il am blocat dupa ce am facut modelu gresit de cateva ori ce fac imi cere emailu si parola de la contu de google si nu le stiu ce fac ca sa il deblochez

  Reply
  • Author

   1. Opreste telefonul, scoate bateria si apoi pune-o la loc.
   2. Apasa si tine apasat tasta Home si tasta Volum + pana ce nu va aparea logo-ul Android.
   3. Si acum parcurge metoda 2 din acest articol.

   Reply
  • Author

   Scoate capacul din spate. Apasa si tine apasat butonul OFF folosind varful unui pix sau obiect similar.
   Telefonul se va opri.
   Apoi porneste telefonul in mod obisnuit prin apasarea butonului de alimentare.
   PS. In caz ca acesta metoda nu ajuta, rivino cu un mesaj.

   Reply
   • Nu inteleg..
    Am scos capacul,am apasat pe butonul OFF,dar imi apare optiunea aceea cu:Inchide telefonul,Mod avion,Efectuare captura de ecran.

    Reply
    • OK, hai sa facem altfel.
     1. Descarca Flash tool for Xperia de pe site-ul Sony.
     2. Asigura-te ca ai instalat driverul pentru cablu de date USB.
     3. Opreste dispozitivul.
     4. Apasa si mentine apasat butonul Volum jos, si conecteaza cablul USB.
     5. Urmeaza instructiunile de pe ecran si accepta optiunile adecvate.
     Succes!

     Reply
  • Author

   1. Inchide telefonul.
   2. Porneste telefonul, si cand vei simti o vibratie in timpul pornirii apasa si tine apasat ambele butoane care regleaza volumul pana ce nu va aparea logoul Android.
   3. Selecteaza rubrica «Enter recovery mode« utilizand butoanele de volum («+» «-»).
   4. Confirma utilizand tasta de pornire a telefonului (uneori se confirma prin utilizarea butonului de «Volum+»).
   5. Selecteaza optiunea «wipe data/factory reset» si apoi «Yes – delete all data«.
   6. Acum asteapta terminarea procesului si selecteaza «reboot system now» si vei avea un telefon exact ca din fabrica.

   Reply
 • buna ziua! am un allwiew viper s. am uitat parola de deblocare si contul de mail google. cum il resetez, care e combinatia de taste?
  multumesc anticipat!

  Reply
 • Salut am un Lenovo A2010-a l-am resetat dupa imi zice sa-i bag in ce limba sa fie si imi cere contul google care il aveam l-am bagat merge si ma redirectioneaza sa bag e-mailul iar si iar ce sa fac?

  Reply
  • Author

   Sari peste contul Google. Dupa ce il readuci la starea in care il vei putea sa-l folosesti, poti sa introduci datele de la Google.

   Reply
  • Author

   1. Apasa tasta de Pornire
   2. Apoi apasa si mentine in acelasi timp tasta Volum- si Pornire pentru cateva secunde.
   3. Elibireaza tastele dupa ce apare modul de pornire.
   4. Din meniul de pe ecran selecteaza optiunea Recovery, utilizand tastele Volum+ si Volum-.
   5. Dupa selectare apasa butonul de Pornire pentru a intra in modul de recuperare.
   6. Utilizand butoanele de Volum selecteaza „wipe data/factory reset” si apoi apasa tasta de Pornire pentru confirmare.
   7. Selecteaza „Yes–delete all user data” utilizand butonul de Volum si tasta de Pornire pentru a selecta.
   8. Pentru a reporni telefonul selecteaza „reboot system now”.

   Reply
 • Am facut o mare greseala azi..am schimbat modelul de deblocare la telefon si prietena la bagat de mai multe ori…si mi-a aparut sa bag contul de google…dar l-am uitat ce pot face in privinta asta…Telefonul este Samsung x Cover

  Reply
 • Am un Samsung Galaxy XCover 2 si freatele meu i-a pus pin. Nu stiu ce sa mai fac ! Nu mi-l primeste nici un service ! Cum as putea sa il resetez?

  Reply
  • Author

   Prin Google n-a incercat sa resetezi parola? Este descris in articol.
   Sau:
   1. Opreste telefonul
   2. Apasa si tine apasat butonul Volum+ Home si Alimentare.
   3. Va aparea logo-ul Samsung.
   4. Selecteaza „wipe data / factory reset” utilizand tastele de volum si confirma cu tasta de Alimentare.
   5. Confrima „Yes — delete all user data”.
   6. Apoi selecteaza „reboot system now”.

   Reply
 • am un blaupunkt endeavour 101 m. am uitat codul de deblocare ce pot sa fac? are doar 2 butoane unul de pornire si unul pt home ce pot sa ii fac?

  Reply
 • Am un allview p6 pro. Lam blocat cu desenul. La acest model nu imi apare sa pun contul google. Iar daca vreau sa il resetez cand apas pe butoanele alea si dupa dau pe recovery imi zife not file nu imi mai apare nimik . Cum pot face?

  Reply
  • Author

   Incerca asa:
   1. Opreste telefonul.
   2. Apasa si tine apasat tasta Volum+ si Alimentare.
   3. Cand va aparea meniul Recovery da drumul la taste.
   4. Apasa Vomum- pentru a selecta „wipe data/factory reset” si apoi apasa tasta Alimentare pentru a confirma.
   5. Selecteaza „Yes–delete all user data” utilizand tasta Volum- pentru a derula si tasta Alimentare pentru a selecta.
   6. Pentru a reporni telefonul selecteaza „reboot system now”.
   7. Asteapta terminarea procesului.

   Reply
  • 1. Opreste dispozitivul
   2. Apasa butoanele Volum+ si Alimentare
   3. Utilizand butoanele Volum selecteaza „Wipe data/Factory reset”
   4. Confirma utilizand butonul Volum+

   Reply
 • Eu am Huawei Y625. Si am cod pin…Dar am facut cum ati zis l.am bagat de 5 ori si nu imi apare „Ai uitat codul”s.au ceva de genu. Cum fac sa deblochez telefonul?

  Reply
  • 1. Opreste telefonul
   2. Tine apasat butonul „Vomum+” si butonul de alimentare pana ce va aparea logo-ul Huawei
   3. Folosind butoanele de volum selecteaza „wipe data/factory reset” si confirma cu butonul de alimentare
   4. Selecteaza „yes” si confirma cu butonul de alimentare
   5. Selecteaza „reboot system now” si confirma cu butonul de alimentare.
   PS. ai grija bateria sa fie incarcata.

   Reply
 • Buna seara, eu am o facatura de samsung galaxy S5, am uitat care e modelul de siguranta. Am incercat cum ai scris tu aici pe forum numai ca am o alta problema. Cand apas pe butoanele Home, volum up si power on simultan el nu face´nimic altceva decat ce stie el, ma ignora si porneste normal, ajungand in final sa imi ceara iar modelul de siguranta.
  Crezi ca poti sa ma ajuti? Cand porneste apare robotelul de la android dar scrie mediateck. Mersi mult!

  Reply
 • Salut am un sony xperia neo v full sa oprit din senin si de atunci nu mai porneste…apare doar logoul sony xperia si se opreste…mar ajuta o resetare la setarile din fabrica??? Si dak da cum sa o fac

  Reply
  • Nu stiu daca ajuta resetarea.
   Pentru resetare:
   1. Opreste telefonul.
   2. Apasa simultan butoanele din stanga si dreapta de sub ecran.
   3. Apasa si elibireaza butonul de alimentare.
   4. Urmeaza instructiunile de pe ecran.

   Reply
 • Salut! Am un Samsung S5 si am pierdut passwordul dupa o reconfigurare cu fingerprintul scanner. As dori o solutie…cum as putea salva datele din telefon inainte de resetare?

  Reply
  • 1. Opreste telefonul.
   2. Apasa si tine apasat butoanele Volum+, Volum- si Power (Alimentare) pana cand va aparea logo-ul Android.
   3. Acum apara tasta Home (Acasa) pentru a vedea optiunile de recuperare.
   4. Folosind tastele de volum selecteaza „wipe data/factory reset” si butonul de alimentare pentru a accepta.
   5. Confirma selectand „Yes — delete all user data”.
   6. Selecteaza „reboot system now”.
   PS. Bateria sa fie incarcata.

   Reply
 • salut am un allview e3 living cu android 5 pe el si din greseala baiatul meu mi la resetat iar acum cand il setez de la inceput imi cere contul google care a fost pus pe telefon si nu imi da voie sa fac nimic ce pot face mentionez ca iam dat hard reset si lam si resoftat ce pot face daca merg cu el la garantie il face

  Reply
  • Nu trebuie sa mergi la garantie. Cand faci setarea, bifeaza ca vei introduce contul google mai tarziu, cu alte cuvinte, sari peste acea setare.

   Reply
  • 1. Opreste dispozitivul.
   2. Apasa si tine apasat timp de 10 secunde butonul Volum+ si butonul de Alimentare.
   3. Elibireaza butoanele cand va aparea robotul Android.
   4. Apasa si tine apasat cateva secunde butonul Volum+.
   5. Folosind butoanele de volum pentru a naviga si butonul de alimentare pentru a selecta, selecteaza „Wipe Data/Factory Reset” .
   6. Confrima cu „yes”
   7. Folosind butonul de alimentare selecteaza „reboot system now”.

   Reply
 • Buna, am un HTC Desire 516 si incerc sa il resetez cum ai precizat in articol doar ca in momentul in care tin apasat timp de cateva secunde butonul Volum- si butonul de Alimentare, imi face print screen. In acest sens ce este de facut?

  Reply
  • Samsung Omnia nu are sistemul de operare Microsoft Windows Mobile?
   1. Opreste telefonul.
   2. Apasa si tine apasat tastele Volum, Alimentare si Photo.
   3. Confirma utilizand tastele Volum si Alimentare.
   PS. Vezi si pe YouTube cum se face, cautand dupa cuvintele „Samsung Omnia Hard Reset”. Articolul este pentru Android, iar telefonul tau are Windows Mobile, ceea ce un pic ma depaseste.

   Reply
 • buna. am o tableta Orion 900 QC. am uitat desenul. problema e ca nu am butoane de volum,doar power.am incercat diverse modele ,dar nu-mi apare vreo optiune cu contul google…Ce este de faacut?

  Reply
  • Ai un buton de resetare pe tableta. Adica, o mica gaura, care este butonul de resetare. Se apasa lung acel buton.

   Reply
 • salut, am un lenovo a 2010 si am uitat modelul, dupa ce i am dat reset nu stiam ca trebuie sa bag cont google iar acum nustiu ce sa ii fac ca nu imi mai amintesc ce cont facusem pe telefon .

  Reply
 • buna am si eu un sony xperia s si am uitat codul de deblocare dar nu vreau sa il resetez ca sa nu pierd pozele si tot ce mai am in el exista o solutie care m.ar putea ajuta ?

  Reply
 • Salut, am si eu un Lenovo A1000 si am uitat modelul de deblocare, am reusit sa intru in recovery dar am meniul in chineza, ma puteti ajuta cu ceva?

  Reply
  • Meniul in chineza ma depaseste. Cauta cum se face pe YouTube (ceva de genul „Lenovo A100 china hard reset”).

   Reply
 • Buna, am nevoie de mare ajutor, am un Sony Xperia Z , vechiul meu telefon de altfel, idea este ca nu l-am folosit de ceva vreme si am uitat traseul ala de deblocare, am incercat de mai multe ori dar nu imi apare chestia cu am uitat parola sau ceva, contul il stiam si parola dar nu ma lasa sa intru sa le recuperez , ce fac? Merci mult

  Reply
  • 1. Porneste telefonul
   2. Cand se va aprinde LED-ul (lumina roz) apasa de mai multe ori butonul Volum plus sau Volum minus
   3. Vei intra in Recovery mode (Mod de recuperare)
   4. Utilizand butonul Volum munus pentru a derula si butonul Volum plus pentru a confirma selecteaza „wipe data/factory reset”
   5. Selecteaza „Yes — delete all user data”
   6. Selecteaza optiunea „reboot system now”

   Reply
 • Seara buna
  cine ma poate ajuta””
  am un htc a9 am uitat parola de beckap de la amprnta si nu stiu ce sai mai fac

  Reply
  • 1. Opreste telefonul
   2. Apasa si tine apasat butoanele Volum+ si Pornire
   3. Da drumul la butoane cand vei vedea meniu Recovery Mode
   4. Utilizand tasta Volum- selecteaza wipe data/factory reset si confirma utilizand tasta Pornire
   5. Selecteaza Yes–delete all user data utilizand butonul Volum- pentru a derula si Pornire pentru a confirma
   6. Selecteaza reboot system now

   Reply
 • buna am un sony experia e3 si am uitat codu de deblocare cum pot proceda am incercat mai multe si nu merge un sfat cv te rog frumos

  Reply
  • 1. In primul rand, descarca flashtool from Sony
   2. Asigura-te ca ai instalat driverul pentru cablu de date USB
   3. Opreste telefonul
   4. Apasa si tine apasat butonul Volum-, si conecteaza cablul USB
   5. Urmeaza instructiunile de pe ecran si accepta optiunile corespunzatoare.

   Reply
 • Buna. Am si u un allview p5, i-am dat un hard resest si imi cere contul de google initial pe care din pacate nu il mai stiu. Alt cont nu imi accepta. Ce mai pot face ca sa pot folosi telefonul. Multumesc anticipat. Daca puteti sa-mi dati si un mail ar fi si mai super. Multumesc risteiu.c.robert@gmail.com

  Reply
 • Buna am si eu un htc desire 510 si am uitat parola si mie nu-mi apare ” ati uitat parola ” lam si inchis si tot degeaba .Ce pot face?

  Reply
  • Scoate bateria pentru cateva secunde, apoi pune-o la loc.
   Apasa si tine apasat cateva secunde tastele Volum jos si Alimentare
   Cand vei vedea o imagine cu un meniu (jos vor fi 3 logo-uri Android) ciudat, elibireaza tastele
   Apasa Volum jos pentru a selecta optiunea Factory reset si butonul Alimentare pentru a confirma

   Reply
 • Salut am un samsung galaxy s3 am încercat sa ii dau formatare si nu merge, plus de asta nu am acces la nici o aplicatie al telefonului. Ar fi alta modalitate de formatare?

  Reply
 • EU AM O TABLETA EBODA REVO R95 SI NU ARE NUMAI DOUA BUTUANE DE STINGERE/PORNIRE SI INAPOI CU POT SA PROCEDEZ

  Reply
 • Buna am un allview p6 life si imi cere parola de confidentialitate pe care nu o stiu. Am facut toti pasii de mai sus dar tot imi cere.inafara de revenire la setarile din fabrica ce as mai putea face?

  Reply
 • Sallut am si eu un allview x2 soul style am uitat codul de deblocare l.am reformatat acum imi cere contul google cu care a fost sincronizat recent, desi bag contul nu merge ce as putea face ? un raspuns urgent va rog

  Reply
  • 1. Opreste telefonul.
   2. Apasa si tine apasat Volum sus + Butonul de pornire pana ce va aparea meniul de recuperare.
   3. Selecteaza „wipe data/factory reset” utilizand butoanele de volum pentru navigare si butonul de pornire pentru confirmare.
   4. Selecteaza „Yes–delete all user data” utilizand butoanele de volum pentru navigare si butonul de pornire pentru confirmare.
   5. Selecteaza „reboot system now” pentru a reporni telefonul.

   Reply
 • Buna, am si eu un vodafone 4 fun, am uitat codul de deblocare si am incertat tot ceea ce ai zis mai sus,dar in zadar! ai putea te rog sa ma ajuti? in cel mai scurt timp posibil! multumesc anticipat!

  Reply
 • Salut , detin si eu un telefon de tip Samsung Galaxy J5 luat de acum 2 saptamani. Am pus o parola PIN , iar eu am uitat aceasta parola . Am incercat toate posibilitatile de a reseta telefonul ,dar dau mereu peste problema cu Contul Google.

  Reply
 • am o tableta myria si copilul meu de 5 anisori a introdus un model pe care nu si-l mai aminteste iar cont email nu am si nici meniul recovery nu are tableta . va rog sa ma ajutati daca mai e cv de facut in cazul asta….va rog !

  Reply
  • Daca nu gresesc, meniul recovery este in chineza. Vezi pe YouTube dupa cautarea: myria (si mai cum) hard reset.

   Reply
 • hey salut am o problema am un sony xperia BA900 si am uitat parola,Nu pare si nu apare cu reset din fabrica sau google sau alt cv, nu merge nimic help va rogg va rogggg!!!!

  Reply
 • Salut am un Huawei y6 , i-am dat hard reset dupa uitarea desenului pt deblocare, de fiecare data cere contul google initial . Telefonul l am cumparat de la cineva si nu se mai cunoaste contul google. Am vreo sansa sa il deblochez?

  Reply
 • Am un philips s369 si i-am dat rr din fabrica si îmi cere contul google anterior si nu îl mai stiu mai pot face ceva ?

  Reply
 • Salut , am un allview c6 duo , si i-am dat in seara asta reser , si am selectat Clear eMMC . Cand am repornit telefonul , am incercat sa ma conectez cu contul google , si stiu sigur ca stiu datele , dar telefonul tot nu le recunoaste .
  Am mai incercat diverse chestii , alte conturi … si acum cere parola de confidentialitate…
  Daca stie cineva ceva , please reply.

  Reply
 • Buna.Am in familie un lumia 640 furat,zilele trecute.Am incercat sa-l blochez din contul microsoft,insa era stins si nu avea wifi sau datele active.(am verificat locatia si sunat la alte 2 Lumia,cand aveam date active functiona brici)Tel.avea cod de blocare,oare cel la care a ajuns poate sa-l foloseasca,sa-i dea o resetare din fabrica?Am raportat si la politie cazul,dar tare m-ar bucura sa nu-l poata folosi.Probabil ca o sa ajunga la un magazin de specialitate,care poate sa-l rezolve

  Reply
 • uite eu mi-am uitat si emailu si parola si nu vreau sa il resetez adica stiu cum se reseteaza dar ce pot face ????

  Reply
 • Buna ziua! Am un allview P6 pro si am uitat parola de protejare a confidentialitatii pt deblocare. Ce trebuie sa fac ?

  Reply
  • 1. Opreste dispozitivul.
   2. Apasa si mentine apasat butoanele Volum sus si Pornire.
   3. Elibireaza butoanele dupa ce va aparea logo-ul Android.
   4. Utilizand butoanele de volum selecteaza „wipe data/factory reset” si butonul Pornire pentru confirmare.
   5. Selecteaza din meniu „yes” si confirma cu butonul Alimentare.
   6. Folosind butonul Alimentare selecteaza „reboot system now

   Reply
 • salut ! am si eu o problema la un lenovo328 , vreau sa-i fac o resetare , am intrat in bios si imi arata asa : full test , PCBA test sau item test !! vreau o resetare ca din fabrica , ce pasi trebuie sa urmez ? multumesc anticipat .

  Reply
  • N-ai intrat inde trebuie. Ai intrat in meniu Factory, tie iti trebuie Recovery (ai apasat alta tasta Volum)
   1. Opreste dispozitivul.
   2. Apasa tastele Volum+ si Alimentare timp de cateva secunde.
   3. Utilizand butonul Volum+ selecteaza „RECOVERY” si Volum- pentru confirmare.
   4. Apasa tasta Alimentare pentru a intra in meniul Recovery
   5. Apasa tasta Volum- pentru a selecta „wipe data/factory reset” si butonul Volum+ pentru a confirma.
   6. Selecteaza „Yes–delete all user data” utilizand butonul Volum- pentru derulare si Volum+ pentru selectare.
   7. Selecteaza „reboot system now”.

   Reply
 • Buna. Am un htc m9 am uitaat modelul de deblocare si nu imi apare nici un buton cu parola uitata si cand tin mai mult apasat doar mi se deschide telefonul, va rog ajuta-ti-maaa….

  Reply
 • Am un Sony Xperia Z5 Compact … am uitat modelul de deblocare … am incercat in toate modalitatile sa ii dau resetare din fabrica si nu merge Cum procedez?? .. multumesc !

  Reply
 • am un tel samsung s6 si am uitat parola de la deblocarea ecranului si nu pot sa-l folosesc si am date importante in el spuneti daca se poate face ceva ,mersi

  Reply
 • va rog sa ma ajutati.am u sony xperia l si am uitat traseul de deblocare.ma poate ajuta cineva?mailul il stiu dar parola google nu

  Reply
 • Buna! Am o intrebare legata de un telefon Lenovp A5000. Este blocat,adica nu pot introduce codul pin, deoarece e setat din fabrica sa fie format din cifre iar eu am memorat un cuvant. Cand s’a inchis telefonul,nu am putut sa butonez codul pin,fiind doar taste numetice pe ecran. Evident,daca stiam setarea initiala,nu setam litere.Acum, nu vreau sa pierd fisierele pe care le am..exista posibilitate sa le salvez cumva ,sa le scot din memoria aparatului si sa deblochez telefonul? Multumesc si abia astept raspunsul!

  Reply
  • Presupun ca telefonul este legat de contul Google. N-ai incercat sa-l deblochezi prin contul Google.
   Pentru a activa Wi-Fi pe telefonul blocat, intra in «Apel de urgenta», introdu combinatia *#*#7378423#*#* , selecteaza meniul Service tests — WLAN si activeaza Wi-Fi.

   Reply
 • buna, am nevoie de ajutor pentru a debloca un tel Philips s308, fetita mea a uitat modelul de parola.
  Cum reusesc sa il deblochez?

  Reply
  • Metoda standard descrisa in articol ati incercat?
   Sau revenirea la setarile din fabrica:
   1. Scoateti bateria, asteptati cateva secunde si introduceti-o din nou.
   2. Apasati timp de cateva secunde butoanele Volum+ si Alimentare.
   3. Elibirati butoanele cand vei vedea logo-ul Android.
   4. Folosind butonul Volum- pentru a deruta si butonul Volum+ pentru a confirma selecteaza „wipe data/factory reset”.
   5. Folosind butonul Volum+ selecteaza „Yes-detele all user data”.
   6. Folosind butonul Volum+ selecteaza optiunea „reboot system now”.
   Aveti aici si un clip video cu modelul telefonulului.

   Reply
 • Am un tel allview a5 iar nepotul meu a uitat codul de siguranta blocare tel,cont google,cum pot sa il deblocherz sau resetez?

  Reply
 • Salut! Am nevoie de ajutor, nu resusesc sa debloquez telefonul meu nou nout care iam pus parola pe ecran.. cu un cod numeric de 6 cifre.  cand ii dau root prin butoanele power si volum, imi cere parola iar.. deci nu pot sal deblokez nici sai dau reset. Telefonul este un -Meizu M3 Note- 3ram 32room.  mobil chinezesc, a mers foarte bine pana cand la problema asta. Te rog ajutama! Salutari.

  Reply
  • Author

   1. Opreste telefonul
   2. Apasa si tine apasat butoanele Volum sus si butonul de pornire pana va aparea logo-ul Meizu.
   3. Bifeaza campul Clear Data
   4. Apasa butonul Start
   5. Asteapta terminarea procesului

   Reply
 • salut am un huawei p9 lite si nu raspunde nici la amprenta si nici codul nu il recunoaste,cum il pot reseta fara sa ma duc la garantie? merci

   

  Reply
 • Am un tel Huawei poate Lite am pus o parola si apoi a inregistrat amprenta iar când ml repornesti iti cere parola..Am uitat- si s-a blocat..Ce fac?

  Reply
  • Author

   Din cate stiu, pe modelul tau doar din setari poti face resetarea. Incearca ce este descris la pasul 3, in acest articol.

   Reply
 • Hey eu am Xreria Z3 pompact si te rog sami spui cum resetez de  la butoane ca am uitat modelul si nu imi stiu datele Ajutama te rog daca poti

  Reply
 • Am un samsung galaxy s7 Edge si am uitat parola,ce pot face pentru a o schimba sau scoate?

  Am amprenta pusa dar imi este frica sa il inchid  pentru ca o sa imi ceara parola si nu o sa mai pot sa il deschid.

  AJUTOR VA ROG

   

  Reply
 • Am un Sony experia J am pus codul 20 ori si sa blocat si imi spune model incorect si sa deblochez cu intrebarea de siguranta:Care este locul dvs.preferat? Si am pus tot felul de locuri si nu imi merge as dori sa ma ajutati cun raspun care ma ajuta sa-l deblochez

   

  Reply
 • Am si eu o problema grava. Am blocat telefonul cu un program de recuperare fisiere sterse din greseala " Dr fone", model introdus gresit. Cum pot debloca?

  Acum este pe ecran logo android

   

  Reply
 • Buna ziua,

  Am un telefon VIVAX Point X450; va rog sa ma ajutati sa-l deblochez. Nu pot sa intru in setari pt ca imi cere modelul de deblocare, nici contul nu se poate accesa.

  Va multumesc!

  Reply
 • Am un Samsung galaxy grand prime, android 5.1, i-am dat wipie data factory reset iar la pornire imi cere contul gmail pe care nu il mai stiu, ce pot sa fac ca sa trec de pasul asta

  Reply
  • Author

   Prin model? OK!

   Opreste telefonul

   Apasa si tine apasat butoanele pana cand va aparea meniul Android:

   Volum Sus + Butonul de alimentare (sau)
   Butonul de start + Volum Sus + Butonul de alimentare (sau)
   Volum Jos + Butonul de alimentare (sau)
   Volum Sus + Volum Jos + Butonul de alimentare

   Folosind butonul Volum Jos selecteaza “wipe data/factory reset” si confirma folosind Butonul de alimentare

   Folosind butonul Volum Jos selecteaza "yes" si confirma folosind Butonul de alimentare

   Folosind Butonul de alimentare selecteaza optiunea “reboot system now”

   Reply
 • salut am si eu un telefon Samsung Galaxy J 2 din pacate nu se deschide arata doar Samsung Galaxy j 2 android si atit mai departe nu se deschide am incercat mai multe metode de a da la setarile din fabrica prin a tine cele 3 butoane home start si volume up dar nu se deschide .va rog ma puteti ajuta cu ceva?.multumesc

  Reply
  • Author

   Greu de explicat intr-un comentariu. Cel mai bine sa apelezi la un service.
   PS. Pentru Galaxy J2 ar trebui sa ai garantie.

   Reply
 • Am un Sony experia J si am pus un pin la deblocare si l=em pus incorect si nu-l mai stiu ce sa fac sa-l deblochez am incercat cu butonul de pornire si volum dar nu se intampla nimica ! ca sa fac ajutati-ma rapid chiar acum va rog

   

  Reply
  • Author

   Rapid, chiar acum tasteaza combinatia tastelor Ctrl + F si in campul de cautare aparut introdu „Sony experia J” (vei gasi un comentariu cu raspunsul la intrebarea ta) 😉

   Reply
 • Buna.Am un alcatele onetouch pixi .Nu stiu cum s fac .Nu conteaza daca se sterge memoria telefonului .Am nevoie de ajutor

   

  Reply
  • Author

   1. Inchide telefonul
   2. Apasa combinatia tastelor Marire volum + Alimentare
   3. In meniul aparut pe ecran utilizand butonul Volum selecteaza optiunea „wipe data/factory reset” si cu butonul Alimentare confirma.
   4. Apoi selecteaza optiunea „Yes — delete all user data” si confirma.
   5. Acum selecteaza „reboot system now”.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *