De unde descarc Viber pentru smartphone sau calculator

Anul trecut la nivel mondial au fost vandute apoape un miliard de smartphone-uri. Tot mai multe presoane vor sa comunice fara restrictii si sa utilizeze toate functiile internetului. Pentru acesti utilizatori s-a dezvoltat aplicatia Viber, care se deosebeste prin caracteristici si avantaje unice. In plus, cu Viber poti pastra legatura cu prieteni, familia si cei dragi.

De unde descarc Viber pentru smartphone sau calculator

De unde sa descarc Viber?

Viber este conceput pentru dispozitive, care ruleaza diferite sisteme de operare. In acest articol iti voi arata de unde poti sa descarci cea mai recenta versiune Viber pentru telefonul mobil, smartphone, tableta sau calculator.

  • Viber pentru smartphone-uri sau tablete, care ruleaza sistemul de operare Android, poate fi descarcat din magazinul Google Play. De asemenea, poate fi descarcat de pe site-ul oficial al dezvotatorului.
  • Viber pentru iPhone poti sa descarci din magazinul oficial al companiei Apple. In App Store aplicatia poate fi gasita accesand acest link. Aplicatia de asemenea poate fi descarcata de pe site-ul producatorului.
  • Pentru dispozitive, care ruleaza sistemul de opearare Windows Phone, aplicatia poate fi descarcata de pe aceasta pagina.
  • Viber pentru telefonul mobil BlackBerry poate fi descarcat accesand acest link.
  • Viber pentru sistemul de operare Symbian (pentru telefoane Nokia) poate fi descarcat accesand acest link. Acesta este site-ul oficial, de unde poti descarca aplicatia pentru dispozitivul tau. Arhiva va avea extensia .sis.
  • Viber poate fi instalat si pentru calculator pentru a comunica cu prietenii din intreaga lume. Cum se instaleaza Viber pe calculator poti afla accesand acest link.
5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.