Remix OS – descarca si ruleaza Android pe orice calculator

In unul din articole ti-am aratat cateva metode de a rula jocuri si aplicatii Android pe Windows. De data aceasta vreau sa-ti arat sistemul de operare Remi OX, versiunea Beta care poate fi descarcata accesand acest link.

Remix OS – descarca si ruleaza Android pe orice calculator

Remix OS este dezvoltat de compania Jide, fondata de fostii angajati ai Google. Remix OS 2.0 a fost lansat saptamana trecuta, si a devenit disponibila versiunea pentru dezvoltatori. Daca vrei sa incerci, ar trebui sa tii cont, ca acest sistem de operare inca are bug-uri si erori, deoarece este versiunea Beta. Daca esti dispus sa accepti erorile, vei avea nevoie de un stick USB 3.0 cu un minim de 8 GB de memorie, pe care vei extrage fisiere necesare. Vei avea nevoie de un calculator, care poate boot-a de pe stick USB.

Jide a reusit de dezvolte un sistem de operare complet. Vei primi multitasking, posibilitatea de a rula aplicatii in ferestre, a caror dimensiune vei putea schimba, precum si posibilitatea de a utiliza taste rapide. Sistemul de operare are un manager de fisiere si browser Chrome. Dezvoltatorii avertizeaza ca unele aplicatii ar putea rula imprevizibil, deoarece majoritatea dintre ele sunt optimizate pentru utilizarea pe ecrane tactile.

5/5 - (1 vote)
Recomanda prietenilor!

DeviceBox.ro pe Telegram | Metode de abonare

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.